Categories: Stil de viaţă

Exercițiul rusesc care topește grăsimea de pe burtă. 6 beneficii transformatoare

Exercițiul rusesc care topește grăsimea de pe burtă. Răsucirea rusească este un exercițiu care necesită mișcare minimă, dar are efect maxim asupra corpului tău.

Este practicat în esență pentru a construi forța de bază și forța umerilor. Este practicat în special de sportivi pentru mișcarea de rotație. Mișcarea de rotație este importantă în sport.

Deși pare un exercițiu ușor și care nu are nici un efect imediat asupra corpului tău, adevărul este tocmai opusul. Exercițiile rusești nu doar că vă vor întări abdomenul, dar vă vor ajuta și să vă construiți mușchii, să vă tonifiați corpul și, de asemenea, să pierdeți grăsimea abdominală.

Răsucirea rusească este probabil cel mai cunoscut și mai eficient exercițiu pentru dezvoltarea mușchilor oblici, care și-a dovedit eficiența de-a lungul timpului.

Sursa foto: fitforfun.de

Răsucirea rusească. Ce trebuie să faci?

  1. Stai în fund pe podea și pune picioarele sub un suport sau roagă pe cineva să te țină de ele. Ține genunchii îndoiți.
  2. Lasă-te pe spate cu trunchiul, pentru a crea un V imaginar cu coapsele. Ține în mâini un disc sau o minge; brațele trebuie să fie întinse în față. Aceasta este poziția de start.
  3. Rotește trunchiul spre dreapta, menținând brațele drepte. Menține contracția musculară o secundă.
  4. Revino la poziția de start și rotește trunchiul spre partea stângă. Alternează în această manieră până ce faci numărul dorit de repetări.

6 beneficii transformatoare ale exercițiului rusesc de pierdere a grăsimii

  1. Întărește mușchiul central: primul lucru pe care îl fac răsucirile rusești este să-ți întărească nucleul.

Pentru a practica acest exercițiu, trebuie să urmați o anumită postură și să rămâneți în ea câteva minute. Cea mai grea parte a acestui exercițiu este să rămâi mult timp în postura bărcii. Ai nevoie de stabilitate, forță și răbdare pentru a o face perfect. Acest exercițiu asigură o măduvă spinală mai puternică, un echilibru mai bun și un corp mai puternic.

  1. Reduce grăsimea abdominală: Astfel, antrenamentul vă poate ajuta să ardeți calorii, în special din regiunea abdominală.

Dar, experții spun că nu sunt responsabili pentru arderea multor grăsimi sau calorii din cauza tipului de antrenament. Este proiectat în mare parte pentru a vă face să creați și pentru a crește definiția masei abdominale și oblice. Cu toate acestea, dacă acest exercițiu este combinat cu antrenament cardio și de forță, te va ajuta să pierzi grăsimea de pe burtă.

  1. Flexibilitate: Acest exercițiu poate crește treptat flexibilitatea corpului.

Cu cât lucrați mai mult pe abdomen și întregul corp, cu atât va deveni mai flexibil.

  1. Reduce durerea de spate: Răsucirea rusească este un exercițiu incredibil dacă aveți dureri de spate și dureri de gât.

Persoanele care au un stil de viață în general sedentar suferă de astfel de probleme, deoarece mușchii lor centrali sunt slabi. Răsucirile rusești vizează acești mușchi, ajutându-i să devină mai puternici pe zi ce trece.

  1. Arde calorii: Răsucirile rusești vă vor ajuta corpul să ardă calorii.

Acest exercițiu îți implică întregul corp și nucleul, țintind astfel și mai multe zone cu probleme, cum ar fi burta, picioarele și talia. Dacă simți arsura în timp ce faci acest antrenament, vei ști că o faci corect. Previne rănirea: vă întărește oblicii, mușchii abdominali și abdomenul care, la rândul lor, vă întăresc oasele și țesuturile conjunctive. Astfel, vă face corpul mai puțin predispus la răni.

  1. Îmbunătățește postura: Răsucirile rusești vă pot ajuta să vă îmbunătățiți postura prin întărirea mușchilor spatelui și gâtului.

Poate rezolva probleme precum scolioza și durerile de spate.

Recent Posts

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

19 minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

48 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

o oră ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică