Sari la conținut

Exercițiul acesta e la fel de eficient ca 1000 de flotări ți îți sculptează abdomenul

Grăsimea de pe abdomen este cea mai dificil de dat jos, însă nu este imposibil. Din contră, există un exercițiu care îți va sculpta abdomenul dacă îl faci în fiecare zi și încerci să îi crești intensitatea

Acest exercițiu e la fel de eficient ca 1000 de flotări, dar dacă nu ești fan flotări, atunci acest exercițiu s-ar putea sa-ți placă. Este puțin mai dificil, deoarece trebuie să îți menții greutatea corpului în acea poziție.

Trebuie să stai pe burtă, cu pelvisul aproape de podea. Depărtează picioarele și ridică-te în mâini și picioare ca și cum ai face o flotare, dar în schimb stai așa timp de 1 minut. Menține poziția corpului corectă. Corpul trebuie să fie paralel cu podeaua.

Încordează mușchii și respiră regulat.

Un truc este să te uiți la un videoclip ca să îți păcălești mintea sau să asculți o melodie timp de 1 minut. În fiecare seară trebuie să mărești timpul cu 20-30 de secunde. Dacă nu poți sta în mâini încearcă să stai pe coate.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel