luni, septembrie 27, 2021

Exercițiul picioarele în sus este atât de simplu, încât îl poate face oricine! Beneficiile pentru sănătate sunt uimitoare: nu ți se mai umflă picioarele și scapi de grăsimea de pe burtă

E bine să îl

faci zilnic câte 20 de minute. Doar așa te vei bucura de aceste rezultate fantastice. În topul celor mai bune exerciții, acesta este pe podium. Simplu și eficient, te scapă de o mulțime de probleme.

Poziția corectă pentru efecte maxime este: pe podea, cu picioarele ridicate în unghi de 90 de grade. Atât, este tot ceea ce trebuie să faci. Dacă îl vei asezona și cu câteva crunch-uri (abdomene fără să ridici zona lombară, doar umerii), rezultatele vor fi uimitoare!

Iată de ce este bine să stai cu picioarele în sus zilnic, câte 20 de minute pe zi: nu ți se vor mai umfla picioarele, fiindcă

îți vei îmbunătăți considerabil circulația periferică. Nu vei mai avea senzația de ”picioare grele.”

Organele și mușchii vor primi mai mult oxigen, iar acest lucru are numeroase beneficii pentru sistemul nervos, iar rezistența la stress va fi mai puternică.

Acest exercițiu făcut zilnic te va ajuta să scapi de grăsimea abdominală, fiindcă îți îmbunătățește digestia și vei absorbi rapid nutrienții din hrana pe care o consumi.

Mai mult, te va ajuta să dormi mai bine și să scapi de insomnii. Stând cu picioarele ridicate, vei scăpa de greutatea din picioare, creierul se va oxigena, sângele

își va îmbunătăți circulația în organism, iar tu vei dormi ca un bebeluș. Frumusețea este că-ți va îmbunătăți și postura, coloana vertebrală va fi în siguranță, iar insomniile vor deveni istorie.

După o zi de stat pe tocuri, vei fi mai puțin obosită. Nu vă costă nimic, iar beneficiile sunt grozave. Alocă-ți zilnic 20 de minute pentru acest exercițiu, timp în care poți asculta muzică sau citi o carte.

Nu este un exercițiu care să aibă contraindicații, dar dacă aveți anumite afecțiuni, este bine să vă consultați medicul înainte. Acest articol are caracter informativ și nu înlocuiește consultul

medical de specialitate.

Ultimele stiri