Sari la conținut

Experiență la limita dintre viață și moarte. „Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”

Din cuprinsul articolului

Experiență la limita dintre viață și moarte. Un britanic căruia i s-a oprit inima mai multe minute, dar pe care medicii l-au readus la viață în mod miraculos, a făcut dezvăluiri uluitoare.

Kevin Hill, 55 de ani, suferă de calcifilaxie, o boală gravă și neobișnuită caracterizată de acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii. Din acest motiv, bărbatul se confruntă constant cu dureri crunte.

La un moment dat, starea de sănătate a lui Kevin Hill s-a agravat atât de mult încât acesta a pierdut foarte mult sânge, iar inima i s-a oprit brusc. Medicii au intervenit, iar printr-un miracol au reușit să-l readucă la viață, deși speranțele lor erau mici.

Acum, lui Kevin Hill i se spune „Omul miracol”. Recent, el a împărtășit public experiența de care a avut parte între moarte și revenirea la viață, notează Mirror.

„Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace”, a afirmat Kevin, care este un scriitor din Derby, Anglia.

Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea”, a continuat bărbatul, care a adăugat că îi urmărea de pe margine pe cei care încercau să-i salveze viața.

„Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”, a mai spus el, care, printr-o minune, a fost readus la viață.

„Eram în viață. Sângerarea s-a oprit. Știam că nu era timpul meu să mor”, a subliniat Kevin.

Cum a început coșmarul lui Kevin

În vara lui 2021, picioarele lui Kevin au început să se umfle pentru că rețineau excesul de apă.

Bărbatul a mers de mai multe ori la medic, iar în cele din urmă a ajuns în spital, acolo unde a stat internat timp de un an.

„Mi-au dat medicamente pentru a scăpa de retenția de apă. După ce totul a trecut, mi-au spus că am eliminat 65 de kilograme de apă”, a afirmat britanicul.

Retenția de apă a fost cauzată de valva cardiacă a lui Kevin. Din acest motiv, el a suferit o operație în ianuarie 2022.

„După această operație m-am ale cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala. Pielea mă mânca. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat. Pur și simplu sângerarea nu se oprea”, a afirmat Kevin.

Kevin a pierdut atât de mult sânge încât inima i s-a oprit. El a fost fără viață câteva minute, până când medicii au reușit să-l resusciteze.

Kevin și-a revenit aproape complet, iar acum se află acasă, alături de soția sa, Camille Hill, în vârstă de 52 de ani.

„Sunt în faza finală de recuperare. La piciorul drept încă mai am ceva dureri, dar sunt departe de cum am fost. Plângeam ore întregi”, a mărturisit bărbatul, căruia la un moment dat nimeni nu îi dădea șanse de viață.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel