Sari la conținut

Cine și de ce îi cere demisia lui Vlad Voiculescu. „Are demnitate, să-și dea demisia! Sau să fie demis!”

vlad voiculescu

Cine și de ce îi cere demisia lui Vlad Voiculescu. „Are demnitate, să-și dea demisia! Sau să fie demis!”

În cursul zilei de luni, 29 martie, ministrul Sănătății a fost surprins pe holul Parlamentului fără masca de protecție pe gură. Dr. Ioana Stăncel, specialist politici de sănătate publice, a avut o reacție foarte dură vizavi de acest eveniment.

Specialistul român a declarat pentru Realitatea Plus că ministrul Vlad Voiculescu a kințint când a susținut că nu a purtat masca pentru că îi era sete și nu era nimeni în jur. Ioana Stăncel susține că nu există decât două soluții pentru această „scăpare” a ministrului. „Fie își dă demisia, fie este demis”.

Expert în sănătate cere demisia ministrului Sănătății: „Noi cetățenii nu trebuie să suportăm aceste comportamente”

„Nu fac politica partizană a niciunui partid. Dar ceea ce am văzut astăzi în transmisia video este incalificabil pentru un ministru al Sănătății. Dânsul și-a asumă răspunderea, spune că este vinovat, dar nu își dă demisia.

Ar fi corect să își dea demisia. Este un demnitar al statului român, are demnitate, să-și dea demisia! Să lase pe altcineva care are răspunderea gesturilor proprii, care nu încearcă să ne mintă. Pentru că dânsul spunea că se află într-o sală, se afla pe un hol. Spunea că nu se află nimeni lângă dânsul și am văzut că erau persoane lângă dânsul și cei care l-au filmat bineînțeles că erau persoane în aceeași incintă.

Și ceea ce este cel mai grav este această ipocrizie „am greșit, dar trebuie să continui și trebuie să mă suportați”. Nu, noi cetățenii nu trebuie să suportăm aceste comportamente. Dacă dânsul nu-și asumă, ca demnitar cu demnitate această situație, atunci premierul ar trebui să îl demită. Nu avem decât două soluții pentru această situație. Fie își dă demisia, fie este demis”, a declarat Ioana Stăncel.

Vlad Voiculescu: „Am greșit și toate criticile sunt justificate”

Reamintim că după ce imaginile respective au apărut în public, ministrul Vlad Voiclescu a a vut o reacție pe contul său de Facebook.

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete. Pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere. Fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”,  a fost mesajul lui Vlad Voiculescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.