Sari la conținut

Expert: Prințesa Diana nu ar fi de acord cu căsătoria dintre Meghan și Harry

Lady Di a fost unul dintre cei mai iubiți membri ai familiei regale și, la 25 de ani de la moartea ei, Prințesa Diana continuă să fie un exemplu de altruism și simpatie. Cu toate acestea, un expert în monarhia britanică asigură că Lady Di nu ar fi de acord cu căsătoria dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

Prințesa Diana nu ar fi de acord cu căsătoria dintre Meghan și Harry. În ciuda faptului că Prințesa Diana era cunoscută pentru marea ei carismă și bunătate, expertul asigură că ar exista un motiv foarte important pentru care „nu ar fi o fană a lui Meghan Markle”. Să ne amintim că Meghan de Sussex menține o relație cordială, dar distanțată de familia regală, întrucât ea și Prințul Harry și-au părăsit obligațiile regale în 2020.

Prințesa Diana nu ar fi fost fana lui Meghan Markle

Potrivit Daily Mail, fotograful și expertul regal, John Swannell, a asigurat că Prințesa Diana nu ar fi fost o mare fană a lui Meghan Markle dacă ar fi încă în viață. „Nu cred că i-ar fi plăcut pentru că ar fi considerat că i-a furat fiul”, spune fotograful.

Aceasta este una dintre criticile care i s-au făcut ducesei de Sussex de când a devenit regalitate, întrucât mai mulți experți regali asigură că Prințul Harry s-a schimbat de când a cunoscut-o și, ba chiar spun că ea a fost cea care a orchestrat plecarea din familia regală.

De ce nu ar fi fost Lady Di de acord cu căsătoria dintre Harry și Meghan?

Deși Lady Di a fost una dintre cele mai drăguțe prințese pe care le-a avut Regatul Unit, expertul asigură că Prințesa Diana nu ar fi de acord cu căsătoria dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Motivul ar fi că schimbarea de atitudine a ducelui de Sussex, pentru că „acum este ca o marionetă”, spune Swannell, potrivit Panorma.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel