Sari la conținut

Planul detaliat al lui Meghan și Harry. Cum aveau de gând să se împace cu Regina Elisabeta a II-a

Biografii regali au descoperit că Meghan și Harry ar fi inițiat o strategie de reconciliere cu regina Elisabeta, care să-i determine să se întoarcă în familia regală în 2023, înainte de moartea acesteia.

Cu toate acestea, metoda nu a funcționat și acum ducii de Sussex ar încerca să o pună în practică cu regele Charles al III-lea.

Planurile de reconciliere ale lui Meghan și Harry cu familia regală

Potrivit experților regali, cuplul și-a propus să se descurce cu restul familiei regale prin „misiunea de vindecare a fisurilor” care avea să înceapă anul viitor și care avea să-i vadă reintrarea în rândurile familiei regale. Aceasta a inclus demonstrarea de bunăvoință față de familia regală și dragoste pentru monarhie. Dar după moartea reginei, planurile lui Meghan și Harry au eșuat.

Sursă FOTO: EVZ

Ducele și ducesa de Sussex au fost frustrați după moartea reginei Elisabeta pentru că nu au făcut pace mai devreme

„Anul viitor 2023 ar fi anul reconcilierii lor”, a declarat o sursă pentru The Sun. În timp ce un altul a adăugat: „Ei au avut întotdeauna grijă să nu-l critice pe monarh. Ei au încercat întotdeauna să fie respectuoși cu regina, dar regina este acum moartă, iar Charles și Camilla sunt regele și regina.”

„În mod clar, această încercare de reconciliere nu ar funcționa niciodată dacă ar fi criticat noul monarh sau ambii”, a explicat expertul regal Robert Jobson. Totuși, acest lucru „demonstrează că ei sunt un cuplu foarte calculat și încă o dată timpul lor a eșuat complet”, a adăugat el.

Meghan și Harry nu vor putea continua să-l atace pe regele Carol al III-lea sau pe Camilla

„Au greșit complet când au făcut interviul cu Oprah Winfrey când Prințul Philip a fost spitalizat, cu doar câteva zile înainte de moartea sa. Și Harry trebuie să-și amintească că are de-a face cu șeful statului, nu doar cu tatăl său. Dacă ești lipsești de respect față de rege, nu ești doar față de om, ci și față de instituție.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel