sâmbătă, mai 28, 2022

Factor favorizant în apariția și agravarea bolilor respiratorii, inclusiv pneumonii și Covid. Monica Pop: „Trebuie să răspundă toți cei implicați”.

În plină iarnă, lipsa apei calde și a căldurii nu este doar frustrantă vizavi de igiena și starea noastră de bine. Medicul Monica Pop explică de ce frigul din apartamente este un factor favorizant atât în apariția, cât și în agravarea bolilor respiratorii.

Te-ar mai interesa: Drept de viața sau de moarte! Un bărbat și-a deter...

Factor favorizant în apariția și agravarea bolilor respiratorii, inclusiv pneumonii și Covid

„S-a gândit cineva că un factor favorizant în apariția și agravarea bolilor respiratorii (Pneumonii, Covid, Grupă etc) este și frigul din apartamente și lipsa apei calde??!! Domnule primar(i)…

În spitale, la fel!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop: „Trebuie să răspundă toți cei implicați”

Monica Pop spune că autoritățile vinovate pentru faptul că bucureștenii stau fără căldură în mijlocul iernii trebuie să răspundă „pentru multe îmbolnăviri și/sau agravări ale afecțiunilor respiratorii sau ale stărilor post-virale”.

„Trebuie să răspundeți dumneavoastră și toți cei implicați pentru multe îmbolnăviri și/sau agravări ale afecțiunilor respiratorii sau ale stărilor post-virale, stări precare din punct de vedere imunitar, care necesită căldură, condiții bune de igienă, hrana bună, medicație! Nu le au!!!!!!

Te-ar mai interesa: Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în ...

Și optimism! De unde să îl ia?

De ce ați vrut primar?”, este mesajul medicului Monica Pop.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private