Sari la conținut

DOLIU în lumea muzicală din România! A murit un îndrăgit interpret de muzică populară. Nu este persoană din țară care să nu îi fi fredonat muzica

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Doliu în Italia

În cursul serii de miercuri, TVR Timișoara a anunțat că interpretul de muzică populară din Banat Tiberiu Ceia s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.

„Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristeţea de a fi pierdut un om şi un artist excepţional nu va umbri bucuria şi şansa de a-l fi avut aproape ani mulţi. Marii artişti trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generaţii, de drag şi de dor. Drum luminat, dragă Tibi!”, a postat TVR Timişoara pe pagina de Facebook.

Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara. S-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani.

Tiberiu Ceia şi-a dedicat viaţa muzicii populare, iar printre melodiile sale se numără „Frumoasă-i vecina noastră” sau ”Din copită murgu bate”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel