joi, martie 23, 2023

O doctoriță din Arad a renovat un salon de la Maternitatea Spitalului Județean! Cu adevărat omul sfințește locul!

În timp ce unii medici cer cu nerușinare bani pentru a efectua operații de care depinde uneori chiar viața, alți medici vindecă nu doar corpul, ci și sufletul, prin dăruire, dragoste, smerenie, bucurie și dorința de a face bine semenilor.

Este și cazul unei doctorițe de la Maternitatea Arad a renovat din banii ei un salon pentru mămici.

Te-ar mai interesa: Avortul ar putea fi decontat de stat. Care sunt co...

O doctoriță din Arad a renovat un salon de la Maternitatea Spitalului Județean


Dr. Ioana Vornic, de la Maternitatea Arad, a plătit din fonduri proprii pentru a moderniza un salon al spitalului, care funcționează ca Secție Clinică Obstetrică- Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Salonul pe care l-a modernizat are acum, două paturi și o baie.

Ioana Vornic, specialist de obstetrică-ginecologie a vrut să facă o bucurie de 8 martie și să le ofere un cadou viitoarelor mămici.

4.000 de euro pentru bucuria viitoarelor mămici

Investiția s-a ridicat șa 4.000 de euro, o supă deloc de neglijat. Cheltuielile au fost suportate integral de către medicul Ioana Vornic.

„Ne desfășurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foștii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici.

Te-ar mai interesa: Alimente de evitat la micul dejun. Cum îți faci ră...

Mi-am propus și am reușit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor.

Mă bucur că am reușit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a spus dr. Ioana Vornic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private