Sari la conținut

Criminalul fetiței din Botoșani, declarație halucinantă: Îmi pare rău, eram băut

sursa foto: Stirile Kanald

Criminalul din Botoșani a oferit prima sa declarație imediat după ce a fost capturat de poliție. Bărbatul este plin de remușcări pentru fapta sa și afirmă că era beat când a comis crima.

Acesta pune pe seama alcoolului ceea ce s-a întâmplat și declară că a știut că este urmărit și de aceea s-a adăpostit toată noaptea într-o pădure, și că astăzi, până să fie prins, era în drum spre casă ca să se predea, dar în realitate s-a ascuns în mijlocul vegetației.

Agenții a trebuit să folosească două focuri de armă în plan vertical ca să-l prindă, însă bărbatul a încercat în continuare să fugă.

Pentru a-l captura pe bărbat s-a folosit un câine de luptă, mai multe drone și un elicopter.

Până la urmă, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost imobilizat de polițiști și încătușat, după care a fost preluat pentru interogatoriu.

Bărbatul a fost transferat în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru a depune mărturie în instanță în fața procurorilor. Foarte probabil, bărbatul va fi acuzat de crimă și viol.

Criminalul fetiței din Botoșani, declarație halucinantă: Îmi pare rău, eram băut

La intrarea în biroul procurorului, bărbatul de 32 de ani a afirmat că regretă faptele comise și a pus totul pe seama consumului de alcool.

Toată comunitatea este șocată și scandalizată de această situație.

”Cunosc foarte bine familia, cunosc și persoana. Ei sunt puțin mai conflictuali, mai consumau alcool, făceau scandal, dar nu ne așteptal la o asemenea tragedie”, a spus unul voluntarii care s-au alăturat acțiunii de găsire a individului.

”În urmă cu puțin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și prins de către polițiști.

Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația din apropierea acesteia, a fost localizat de către polițiști și s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp, a fost prins și imobilizat, au fost executate și două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis oficialii IPJ Botoşani, potrivit Antena3 CNN.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel