Sari la conținut

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să-i dea în judecată pe medicii care l-au îngrijit: „Își căuta medicamentele cu oxigenul la gură/Infirmierele țipau la el”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să-i dea în judecată pe medicii care l-au îngrijit: „Își căuta medicamentele cu oxigenul la gură. Infirmierele țipau la el”.

Fiica regretatului interpret de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, este decisă să-și găsească dreptatea în instanță. Atât fetele cât și nevasta lui nelu Ploieșteanu îi învinuiesc pe medici de moartea artistului.

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să-i dea în judecată pe medicii care l-au îngrijit: „O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine”

Aneta Ploieșteanu, fiica artistului, a povestit pentru Antena 3 că intenționează să-i dea în judecată pe medicii de la Floreasca. Aceasta regretă că a avut încredere în doctori și că celebrul său tată nu a murit acasă, înconjurat de familie.

„Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu. Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa.

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost trei săptămâni în care tatăl meu a stat acolo. Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente.

Am vorbit chiar şi cu domnul Alexe Ioan, din America. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a susţinut şi ne-a dat foarte multe informaţii. A sunat la spitalul Floreasca şi nu l-a băgat nimeni în seamă. În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă.

M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele. Am intrat în Terapie Intensivă aşa cum mă vezi, ducându-mă în cabinetul acelui medic. În Terapie Intensivă nimeni nu purta mască.

Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit”, a declarat Aneta Ploieşteanu.

„Își căuta medicamentele cu oxigenul la gură. Infirmierele țipau la el”

Mai mult de atât, soția lui Nelu Ploieşteanu a dezvăluit amănunte halucinante despre modul în care a fost tratat soțul său de către membrii personalului medical. Elena Mitriţă a spus că, în ciuda faptului că a dat șpagă în spital, infirmierele îl tratau „cu dispreț” pe Ploieşteanu. Mitriţă a mai acuzat faptul că la morgă personalul nu respecta regulile sanitare de care autoritățile „fac atâta caz”.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, a plecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe.

Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu.

Reamintim că Nelu Ploieșteanu a murit internat la începutul lunii aprilie. Artistul în vârstă de 71 de ani a fost internat pe data de 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală. Cadrele medicale au fost rezervate încă de la început privind evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni dar și la inimă.

Celebrul artist a fost inițial diagnosticat cu coronavirus, însă la solicitarea acestuia, a fost externat din spital pe semnătură. La numai câteva zile, Nelu Ploieșteanu a ajuns din nou la spital, de data aceasta în stare gravă, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze deoarece avea o saturație extrem de mică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel