miercuri, septembrie 28, 2022

Fără precedent în România! Fiii gemeni ai unui avocat celebru, acuzați că au violat sugari.

În 2014, Adrian și Alexandru Calapiș, din Sânnicolau Mare, trimiși în judecată de procurorii DIICOT sub acuzația de pornografie infantilă prin sisteme informatice, primeau sentința finală a judecătorilor Curții de Apel Timișoara: 3 ani de închisoare cu suspendare.

Gemenii Calapiș urmăreau fetițe pe care mai apoi le determinau să îi primească în locuințe, când părinții erau la muncă, și le convingeau să se dezbrace și să se lase fotografiate. Pozele erau mai apoi postate pe Internet.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2013/09/fii-gemeni-avocat-pozat-fetite-goale.jpg

Scăpați de pușcărie în 2014, chiar de tatăl lor: „Convingerea mea personală e că a fost totuşi o deraiere în viaţa lor”

Cel care a luptat pentru salvarea gemenilor de la puşcărie a fost chiar tatăl lor, un celebru avocat în Sânnicolau Mare. În perioada procesului, Nicolae Calapiş a vorbit atât în faţa judecătorilor, cât şi în faţa camerelor de filmat despre o rătăcire de moment a fiilor lui: „Convingerea mea personală e că a fost totuşi o deraiere în viaţa lor. Ei nu au fost nişte infractori. Au fost copii buni.”

O deraiere cu 10 victime, pentru care procurorii DIICOT au cerut atunci şi la instanţa de fond, şi la cea de apel, pedepse cu executare. O deraiere cu un plan bine pus la punct, care a lăsat 10 fetiţe cu sechele pe viaţă, descriu procurorii în rechizitoriu:

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

„În fapt, în actul de sesizare a instanţei s-a reţinut ca debutul adolescenţei a reprezentat pentru fraţii Calapiş Alexandru şi Calapiş Adrian o descoperire a înclinaţiilor pedofile pe care o manifestau cu preponderenţă faţă de persoanele minore şi în special a celor care, datorită vârstei foarte fragede ( 7 ani, 8 ani şi 9 ani), le provocau o atracţie erotică irezistibilă, datorită vulnerabilităţii şi fragilităţii emoţionale caracteristice acestei vârste.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Atraşi tot mai mult de acest gen de partenere, inculpaţii au conceput o metodă inedită de acostare a minorelor, aceasta constând în urmărirea fetiţelor neînsoţite de părinţi sau alte persoane majore care se deplasau de la unităţile şcolare spre domicilii, oferindu-le diverse sume de bani cu scopul efectuării de fotografii. ”

Fără precedent în România! Fiii gemeni ai unui avocat celebru, acuzați că au violat sugari

Iată că acum, după 13 ani, gemenii Adrian și Alexandru Calapiș, în vârstă de 30 de ani, sunt acuzaţi din nou de monstruozităţi de neimaginat şi arestaţi. Primul care a ajuns anul acesta după gratii a fost Adrian. În mai anul acesta, Adrian Calapiş a fost arestat împreună cu o femeie. Alexandra Colban este iubita ambilor fraţi şi era bonă în Timişoara.

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...

Acuzaţiile pentru care stă în arest sunt şocante.

„Se fac cercetări privind anumite infracţiuni referitoare la viaţa sexuală, faţă de Calapiş Alexandru şi Calapiş Adrian. Cei doi au calitatea de inculpaţi şi se află sub măsura arestului preventiv”, a declarat Laurenţiu Todea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, care nu a putut sub nicio formă să ne dezvăluie alte detalii, potrivit jurnalul.ro.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Ancheta e una secretă, pentru că victimele sunt foarte mici. Deşi pare greu de imaginat, mulţi dintre copiii violaţi erau la data comiterii faptelor sugari, ne-au spus unele surse.

Cum a scuzat apărarea ATACURILE gemenilor pedofili asupra micuțelor victime UPDATE Decizia instanței

Tudorel Butoi: „Comportamentele celor doi tineri gemeni schiţează personalităţi cu disfuncţionalităţi în sfera sexualităţii”

Potrivit unor surse din anchetă, victimele ar fi chiar copiii pe care Alexandra îi îngrijea. Fii celebrului avocat din Sânnicolau Mare violau copiii chiar în maşina unuia dintre ei, cu care acesta făcea activităţi de taximetrie şi filmau totul.

Adrian Calapiş a fost audiat alături de iubita sa mai multe ore, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Anchetatorii au rămas muţi când au văzut cu câtă seninătate povesteşte bărbatul cum a violat copiii.

Psihologul criminalist prof. univ. dr.Tudorel Butoi a analizat cazul celor doi fraţi şi consideră că „este foarte frapant şi interesant pentru criminologie că nu numai modul de operare este identic, ci şi că persoanele care în mod repetat finalizează această infracţiune sunt gemeni”.

Nicio urmă de regret pe faţa sa. Două victime erau bebeluşi, altele nu aveau mai mult de 4 ani. Alte victime, fetiţe, de 12-14 ani, au fost agăţate pe reţelele de socializare.

„Comportamentele celor doi tineri schiţează personalităţi cu disfuncţionalităţi în sfera sexualităţii”, spune Tudorel Butoi.

Fratele lui Adrian, Alexandru, fostul partener de fapte similare din perioada 2009-2013, a fost şi el arestat pe 30 august. El este acuzat doar de tentativă de viol și a fost testat cu detectorul de minciuni la IPJ Timiş. Tot aici va avea loc o confruntare esenţială în dosar. Iubita celor doi va fi pusă faţă în faţă cu Alexandru Calapiş. Pentru că femeia spune că i-ar fi livrat şi lui mai mulţi copii, în vreme ce bărbatul neagă.

Poliţiştii au găsit sute de videoclipuri în care Adrian şi iubita lui şi a fratelui său  apăreau violând copii

Nimeni nu ar fi aflat nimic dacă o fată de 13 ani nu ar fi depus la începutul lui mai o plângere împotriva lui Adrian, acuzându-l de viol şi şantaj. Atunci, la percheziţii, acasă la Adrian, poliţiştii au găsit sute de videoclipuri în care Adrian şi iubita lui şi a fratelui său  apăreau violând copii.

Anchetatorii au rămas şocaţi de numărul victimelor, dar şi de vârstele foarte mici. Pe mulţi dintre copii, investigatorii nici i-au identificat până acum. Părinţii celor cărora li s-a stabilit identitatea, toţi din Timişoara, au aflat de la anchetatori prin ce chinuri au trecut copiii lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private