Sari la conținut

Fauci avertizează asupra vaccinului Johnson & Johnson. Este bine sau nu să acceptăm să fim vaccinați cu el?

Cea mai nouă opțiune de vaccin Johnson & Johnson are caracteristici care sunt cu „adevărat importante”, a declarat Fauci, în ciuda faptului că prezintă o eficacitate mai mică decât vaccinurile Moderna și Pfizer.

Dr. Anthony Fauci i-a avertizat duminică pe americani împotriva rezistenței la un anumit vaccin COVID-19 – spunând că toate cele trei de pe piață sunt „sigure și eficiente”.

„Trebuie să scăpăm de acel lanț de gânduri. Singurul mod în care știți cu adevărat diferența dintre vaccinuri este comparându-le element cu element”, a declarat Fauci pentru George Stephanopoulos, prezentatorul ABC, în emisiunea„ Săptămâna aceasta ”.

„Cred că trebuie să ne îndepărtăm de această comparație și analiză a numerelor. Fii foarte recunoscător că avem trei vaccinuri cu adevărat eficiente ”, a spus Fauci.

Vaccinul Johnson & Johnson a fost aprobat în SUA

„Toate trei sunt foarte bune, iar oamenii ar trebui să se vaccineze cu cel care este disponibil pentru ei. Dacă mergeți într-un loc și au J&J, dacă acel vaccin este disponibil, eu l-aș face”, a spus Fauci, duminică, în cadrul emisiunii „Meet the Press” de la NBC.

Guvernul SUA a aprobat, sâmbata, vaccinul pentru Covid-19 într-o singură doză de la J & J, devenind astfel al treilea vaccin pentru coronavirus disponibil în SUA dupa cele ale Pfizer/BioNTech si Moderna.

Dacă vaccinurile produse de Pfizer/BioNTech și Moderna trebuie administrate în două doze și păstrate la temperaturi foarte scăzute, serul produs de J&J poate fi livrat și păstrat la frigider.

Vaccinul Johnson&Johnson, disponibil deja în 3 milioane de doze în SUA, are o eficiență de pana la 87,6% împotriva formelor severe ale COVID-19, au transmis producătorii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel