luni, ianuarie 30, 2023

În vârstă de 39 de ani, Andreea Antonescu a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a născut o fetiță perfect sănătoasă. Este primul copil pe care îl are alături de iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a făcut primele declarații după ce a născut-o pe fetița ei. Artista a mărturisit că micuța e perfect sănătoasă și că se simtă împlinită și fericită.

Te-ar mai interesa: Medic român: Două semne care ar trebui să ne ridic...

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris cântăreața pe rețelele sociale.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu sunt într-o relație de aproximativ un an. Și-au făcut publică relația odată cu anunțul legat de sarcină.

Andreea Antonescu și Traian Speak au divorțat recent. Fiica lor a ales să rămână alături de tată, în SUA
Cântăreața și Traian Speak au divorțat anul acesta, ei fiind despărțiți de câțiva ani. Andreea Antonescu a rămas cu o casă în SUA în urma separării. Fiica celor doi, Sienna, în vârstă de 11 ani, a ales să rămână în SUA, alături de tatăl ei, pentru a studia acolo.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zicala ”gras și sănătos” e cât ...

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai interesa: Un pastor spune că a murit și a ajuns în iad. Demo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private