Sari la conținut

Femeie, dată în judecată de un bărbat pentru că nu a vrut să-i fie iubită. Acesta cere o despăgubire de 3 (trei!!!) milioane de dolari daune emoționale :)

Femeie, dată în judecată de un bărbat pentru că nu a vrut să-i fie iubită. Acesta cere o despăgubire de 3 (trei!!!) milioane de dolari daune emoționale.

Este genul de știre care te face să exclami „Mare ți-e grădina, Doamne, și mulți proști Ți-au sărit gardul!”

Un bărbat din Singapore a hotărât să-și dea în judecată o prietenă, pentru că aceasta a refuzat să aibă o relație intimă cu el. Traumatizat emoțional, acesta cere nici mai mult nici mai puțin decât 3 milioane de dolari despăgubire pentru suferința provocată.

Femeie, dată în judecată de un bărbat pentru că nu a vrut să-i fie iubită

Kawshigan a cunoscut-o pe Nora Tan în 2016 și, până în 2020, acesta a crezut relația lor era mai mult decât o simplă amiciție, pentru că, pentru el, ea era cea mai apropiată prietenă.

La un moment dat, femeia a vrut să reducă timpul petrecut împreună, pentru că a considerat că anumite limite să nu fie depășite. Acest lucru a stârnit furia și supărarea bărbatului, care nu a fost de acord și a amenințat cu acțiuni legale împotriva ei.

Potrivit straitstimes.com, acțiunea în justiție a fost ținută deoparte după ce ea a acceptat să participe la consilierea lui, dar aproape un an și jumătate mai târziu, Kawshigan încă nu a putut accepta că doamna Nora nu dorea să aibă o relație cu el.

Acesta cere o despăgubire de 3 milioane de dolari

După ce ea a întrerupt contactul cu el, el a intentat două procese împotriva ei – o cerere de 3 milioane de dolari la Înalta Curte pentru că ar fi cauzat „prejudiciu reputației sale” și „traume, depresie și impacturi” în viața lui, precum și daune în valoare de 22.000 de dolari. reclamație pentru presupusa încălcare a unui acord de îmbunătățire a relației lor.

Bărbatul a spus, de asemenea, că ruptura i-a afectat și capacitatea de muncă. Astfel, câștigurile i s-ar fi redus considerabil și a pierdut mai multe parteneriate de afaceri din cauza stării lui.

Înalta Curte a programat o primă audiere în acest caz pe data de 9 februarie, potrivit

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel