joi, decembrie 8, 2022

Relația TOXICĂ. Adda este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală din România. Ea a devenit celebră în lumea muzicală la o vârstă foarte fragedă, când a lansat piesa «Minți murdare făcute praf», pe când avea doar 16 ani.  După un timp, a trăit o mare dramă, deoarece a fost nevoită să treacă printr-o relație toxică, cu un iubit foarte agresiv.

În cartea sa, Adda a vorbit despre fostul său iubit alături de care a trăit o relație toxică, îndurând un comportament violent din partea acestuia.

Te-ar mai interesa: Sindromul bărbatului scund este real, spun oamenii...


Mă dezechilibra din toate punctele de vedere

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea ”, a mărturisit Adda, în cartea sa „Cele trei Adda”

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Adda are o poveste dureroasă . Ea povestește că fostul iubit a devenit recalcitrant. „M-a dat cu capul de beton, mi-a dislocat maxilarul. Câteva zile, am mâncat cu paiul”

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat, mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, a adăugat artista.
Adda, despre cartea pe care a lansat-o

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune

Când s-a apucat de scris, celebra solistă nu știa încă că se confruntă cu boala Lyme, astfel încât acesta era singurul remediu de vindecare pe care vedeta îl avea la îndemână. După ce a început să scrie câteva fragmente, cântăreața le-a împărtășit și fanilor săi acele rânduri, care au reacționat extrem de bine și au încurajat-o pe artistă să scrie un întreg volum, nu doar niște paragrafe.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte.

Te-ar mai interesa: Cel mai grav sezon al virozelor la COPII în Români...

Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private