luni, februarie 6, 2023

Femeie de 36 de ani, răpusă de gripă în doar 24 de ore. O femeie în vârstă de 36 de ani a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit. Ea nu avea alte probleme de sănătate, fiind o fire sportivă.

În duminica dinainte de Crăciun, Price Meropol McMahon, în vârstă de 36 de ani, a alergat 13 kilometri, a susținut echipa Argentinei în finala Campionatului Mondial de Fotbal și a sărbătorit prima zi de Hanukkah împreună cu familia.

Te-ar mai interesa: Cel mai mare păcat, în funcție de zodie. Numerolog...

La doar două zile distanță, femeie, mama a doi copii, a murit din cauza complicațiilor apărute ca urmare a îmbolnăvirii de gripă. Medicul a spus că acest lucru se întâmplă o dată la un milion de cazuri, a declarat fratele ei, Ian Meropol, pentru boston.com.

McMahon, care a avut funcția director la American Express și Burberry, nu a avut niciun istoric de probleme de sănătate și alerga la maratoane, a adăugat fratele ei.

Luni seara ea a început să facă febră și a ajuns de urgență la spital cu dificultăți de respirație a doua zi dimineața. Marți după-amiază, femeia a murit.

Te-ar mai interesa: Prof. Mărmureanu, despre cutremurul de 7,8 grade: ...

McMahon avea doi copii: James de 5 ani și Rosalie de 7 ani.

Complicațiile gripei pot include pneumonie bacteriană, infecții ale urechii sau infecții ale sinusurilor
Aproximativ 8% dintre americani se îmbolnăvesc de gripă în fiecare sezon, potrivit CDC, copiii și adolescenții sub 18 ani fiind expuși celui mai mare risc. Complicațiile pot include pneumonie bacteriană, infecții ale urechii, infecții ale sinusurilor și agravarea bolilor cronice.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci în cazul unui cutremur. Sfaturi...

Decesele cauzate de gripă variază de la sute la zeci de mii în fiecare an în SUA, în funcție de sezon. Potrivit CDC, persoanele sub 2 și peste 65 de ani sunt cel mai expuse la deces din cauza gripei, mai ales dacă persoanele în vârstă au afecțiuni cronice precum astm, boli de inimă sau diabet.

Vaccinul împotriva gripei reduce riscul de îmbolnăvire gravă și previne milioane de cazuri și mii de decese în fiecare an, a spus CDC. Nu este clar dacă McMahon era vaccinată.

Te-ar mai interesa: Clarvăzătoarea României: Ne așteaptă multe în 2023...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private