Sari la conținut

Un chinez a alergat 3 ore la maraton, cu țigara în gură. Nu cu mult timp în urmă, un iranian care nu s-a spălat mai bine de 60 de ani, a murit la 94 de ani, la câteva luni după prima baie :)) Ce urmează?

Un chinez a alergat 3 ore la maraton cu țigara în gură. Nu cu mult timp în urmă, un iranian care nu s-a spălat mai bine de 60 de ani, a murit la 94 de ani, la câteva luni după prima baie :)) Ce urmează?

În lumea octombrie, lumea a aflat cu surprindere de existența iranianului Amou Haji, supranumit „cel mai murdar om din lume”.

 

El este Amoo Hadji - bărbatul care nu s-a mai spălat de 60 de ani

Omul a devenit celebru după moartea sa, din luna octombrie a acestui an, prin faptul că nu s-a mai spălat de mai bine de 60 de ani. În mod ironic, omul a murit la 94 de ani, la câteva luni după prima baie.

Chinese man runs a 3:28 marathon while chain-smoking - Canadian Running Magazine

Un chinez a alergat 3 ore la maraton, cu țigara în gură

Iată că seria „minunilor anapoda” ale lumii nu se oprește aici. Presa internațională a relatat cazul unui chinez care a alergat o cursă de maraton, în timp ce a fumat un pachet întreg de ţigări.

Deși, în general, participanții la maraton sunt percepuți drept unii dintre cei mai atenți oameni când vine vorba de sănătate. „Unchiul Chen” este diferit. Acesta a alergat mai bine de 3 ore cu țigara în gură, iar imaginile cu el fumând în timpul maratonului au devenit virale.

Chen a terminat pe locul 574, cu un timp impresionant de 3 ore, 28 de minute și 45 de secunde. La maraton au participat aproximativ 1.500 de alergători.

Chain-smoking runner finishes marathon in impressive time - London Globe

Potrivit Canadian Running Magazine, chinezul nu e la prima „abatere”. Unchiul Chen obișnuiește adesea să fumeze în timp ce aleargă. Bărbatul a participat atât la Maratonul Guangzhou din 2018, cât și la Maratonul Xiamen 2019 și a fumat pe tot parcursul celor două competiții.

Există, de asemenea, dovezi online care arată că el a alergat și la ultramaratoane, la unul care se întinde pe 50 km și la altul care a durat 12 ore,

Potrivit DailyMail, Se pare că alergătorul a devenit cunoscut sub numele de „Fratele Fumător” în cercurile participanților la maratoane, după un eveniment din 2017 în orașul Hangzhou.

În prezent, nu există reguli care să interzică alergătorilor la maraton să fumeze țigări în timp ce concurează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel