Sari la conținut

Femeile care au trecut prin patul lui Ben Afflack. Soțul lui Jenifer Lopez a avut relații cu multe vedete celebre

Ben Affleck nu este străin de o poveste de dragoste cu o femeie celebră, însă nu toate relații au avut un final fericit.

De-a lungul anilor, actorul din Liga Justiției a demonstrat că poate fi încă în relații bune cu un fost iubit, în ciuda despărțirii. Într-un interviu din New York Times din februarie 2020, el și-a arătat sprijinul pentru fosta logodnică Jennifer Lopez, după ce ea a pierdut la Premiile Oscar din 2020 pentru munca ei în Hustlers.

„Ar fi trebuit să fie nominalizată. Ea este sinceră. Țin legătura periodic cu ea și am mult respect pentru ea”, a spus el publicației la acea vreme. „Cât de minunat este că filmul ei cel mai de succes a fost la 50 de ani? Ăsta-i o luptă dată naibii.”

Din fericire, cuvintele dulci ale producătorului Argo i-au făcut  bine. În mai 2021, Us Weekly a confirmat că perechea Jennifer Lopez – Ben Afflack s-a împăcat după un deceniu.

„Vechea flacără este absolut reaprinsă. Au reluat de unde au rămas în ceea ce privește afecțiunea unul față de celălalt”, a împărtășit o sursă la acea vreme. În aprilie 2022, Lopez a confirmat că cei doi s-au logodit oficial pentru a doua oară.

Pe 18 aprilie, J.Lo s-a căsătorit cu Ben Affleck în Las Vegas.

În vârstă de 52 de ani, actorul a reușit să fie un Don Juan, furând inimile mai multor femei celebre.

Cheyenne Rothman

Rothman a fost iubita de liceu a lui Affleck. După ce s-au întâlnit în adolescență în tabăra de vară, duo-ul s-a întâlnit din când în când, timp de peste șapte ani, până când și-au încheiat dragostea în 1997.

Gwyneth Paltrow

Affleck a cunoscut-o pe Paltrow la o cină găzduită de Harvey Weinstein în 1997 și au început să se întâlnească mai târziu în acel an. De acolo, cei doi au jucat în 1998 în producția Shakespeare In Love, dar s-au despărțit în 1999. Și-au reaprins relația în timp ce filmau Bounce, dar și-au întrerupt dragostea pentru a doua oară la sfârșitul anului 2000.

Jennifer Lopez

Affleck a  cunoscut-o pe Jennifer Lopez pe platourile de filmare a filmului lor, Gigli. După finalizarea divorțului lui Jennifer Lopez de Cris Judd în iunie 2002, ea și Affleck s-au logodit în noiembrie. Actorul Gone Girl și cântăreața „On the Floor”, care și-au câștigat numele de cuplu puternic de „Bennifer” în timpul dragostei lor, au anunțat încheierea logodnei lor în ianuarie 2004.

Jennifer Garner

Ben a continuat să se căsătorească cu o altă Jennifer – Jennifer Garner, pe care a cunoscut-o  pe platourile de filmare de succes ale producției Pearl Harbor în 2001.

Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit, având ulterior trei copii: Violet, Seraphina și Samuel. În anul 2018, cuplul a anunțat separarea, iar Ben s-a confruntat cu o dependență de alcool.

Ei au divorțat oficial în 2018 și au rămas în relații civilizate pentru a-și crește copiii. În timpul despărțirii și divorțului, Ben s-a întâlnit cu producătorul de Saturday Night Live, Lindsay Shookus, dar „programele lor agitate” au dus la despărțirea lor în 2019.

Tot în 2018, s-a spus că Ben a avut o scurtă întâlnire cu Shauna Sexton. Fostul model Playboy, acum asistent veterinar, avea doar 23 de ani la acea vreme, în timp ce Ben avea 45 de ani, iar legătura lor nu a durat mai mult de câteva luni.

Conform publicației USmagazine, Ben Affleck ar fi intrat într-o relație și cu celebra actriță Salma Hayek. Născută în Mexic, vedeta din filmele Desperado și Frida a avut o idilă cu actualul soț al lui Jennifer Lopez în 1999.

Ana de Armas

Încă o dată, Ben și-a întâlnit următoarea iubită, actrița Ana de Armas, pe platourile de filmare a filmului Deep Water.

Relația lor în devenire a luat o întorsătură neobișnuită anul trecut, deoarece au fost nevoiți să se plaseze împreună în carantină în timpul  pandemiei din LA.

La începutul anului 2021, un prieten apropiat al lui Armes declara reporterilor că cei doi s-au despărțit deoarece Ana își dorea copii, iar Ben nu.

J.Lo și Ben Affleck și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii superbe, ce s-a desfășurat într-un cadru restrâns, la care au participat familia și prietenii apropiați ai cuplului. Lopez și-a anunțat fanii cu privire la marele eveniment prin intermediul unui newsletter, însoțit de mai multe imagini de colecție de la nuntă, dar și de un mesaj impresionant despre minunata lor poveste de dragoste, precum și detalii unice despre ceremonie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas!

„În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp.» a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul newsletter-ului, unde s-a semnat cu Jennifer Lynn Affleck.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel