Sari la conținut

Femeile dezvăluie cele mai mari greșeli pe care bărbații le fac în dormitor

femeile

FEMEILE au dezvăluit cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații în dormitor, de la schimbarea poziției la infamul „împingere a capului”.

Cu toții am avut un moment incomod între cearșafuri, fie din lipsă de experiență, fie din cauza alcoolului, fie lipsa de sincronizare cu partenerul tău.

Dar, după ce au suportat ani de încercări necorespunzătoare din partea iubiților lor, femeile au împărtășit o listă definitivă a ucigașilor de dispoziție – așa că bărbați luați aminte!

Întrebare care a adunat mii de commenturi: „Doamnelor, care sunt unele dintre cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații în timpul actului intim?”

Am selectat o mică parte din răspunsurile femeilor care au participat la sondaj

O femeie a scris: „Când devine super dur fără să comunice mai întâi. Nu mă deranjează prea mult, dar în același timp îmi place să fiu pregătită și să știu!”

„De asemenea, sânii mei sunt atașați de pieptul meu de ce trebuie să fie piure și sfarcurile ciupite de durere … nu, doar nu. Starea de spirit este ucisă instantaneu pentru mine. ”

O altă femeie a scris: „Când le spun să continue și îmi place și încep să se grăbească sau să-și schimbe ritmul. Mi-a plăcut așa cum era înainte. ”

Altcineva a comentat: „Când îi spui sotului că se descurcă grozav și imediat începe fie să mărească ritmul cu până la de 20 de ori mai repede, fie să schimbe complet ceea ce face, lol”.

Această femeie s-a gândit: „Schimbând mult poziția. Nu vreau să mă simt ca un pui la grătar. Una sau două pentru sesiuni sunt perfecte pentru mine. Nu, nu devine plictisitor. ”

Altcineva a adăugat: „Gândirea că femeilor adevărate le place ceea ce pretind că le place actrițelor din filmele pentru adulți”

Această femeie s-a întrebat: „Te rog te rog te rog nu uita că am sâni. Atingeți-le cel puțin. Cum se pierde dragostea față de sâni ?? ”

„Imitând ceea ce văd în filmele pentru adulți, în loc să urmeze semnalele pe care le dă partenerul lor”.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: