joi, mai 28, 2020

Fenomenele meteo extreme nu mai contenesc în toată lumea. Clima este dată complet peste cap, în unele părți ale globului oamenii nu mai pot respira din cauza caniculei, în alte părți ploile și vijeliile nu le dau pace nici măcar o zi.

Inundații, incendii de vegetație și, nu în ultimul rând, o stare de nervozitate. Schimbări de dispoziție, tensiune arterială oscilantă, dureri de cap, agitație accentuată.

Citește și:

În același timp, ne pregătim pentru Super Lună și eclipsa de Lună. Este oare o legătură între această energie lunară și sentimentul că planeta fierbe?

Pe 27 iulie 2018, vom avea partea de a doua eclipsă lunară a anului. Sunt anumite voci care corelează acest fenomen cu semnele prevestitoare sfârșitului lumii, potrivit unor articole dedicate evenimentului acestuia pe site-ul englezesc ”Express”, din 24 și 25 iunie.

Citește și:

Prima eclipsă lunară a anului s-a petrecut acum jumătate de an, odată cu Super Luna, adică atunci când s-a apropiat cel mai mult de Pământ, fiind totodată și a doua Lună plină în aceeași lună calendaristică.

Super Luna Sângerie a devenit atunci un subiect intens abordat. A doua eclipsă totală de Lună a anului va avea loc pe 27 iulie și va avea cea mai lungă durată din acest secol: 113 minute!

Citește și:

În timpul eclipsei, Luna își schimbă culorile treptat, devenind roșie și apoi neagră. Mulți pastori americani spun că este un semn al sfârșitului lumii.

Ei corelează dezastrele naturale din ultima perioadă cu un fragment din Vechiul Testament: ”Soarele va fi întunecat, iar Luna va fi roșie înainte de a doua venire a Domnului.”

”Eclipsa TOTALA de Luna in Varsator ne cere sa echilibram obiectivele personale cu nevoile colective, sa vedem cum putem folosi talentele personale in sprijinul celorlalti. Avem nevoie de idei noi, ganduri noi, mentalitati noi, iubire neconditionata, fraternitate, originalitate, neobisnuit, acuitate intelectuala, astrologie, alte discipline oculte ( Varsatorul) pentru a scapa de neajunsurile aduse in lumina( Luna Plina) si care ne blocheaza sa fim noi cei autentici( Leu).

Tu esti ceea ce crezi ca esti ne spune Soarele in Leu in timp ce Eclipsa de Luna in Varsator promite “ esti mai mult decat ceea ce crezi ca esti” prin schimbarea modelului egoist de gandire si care nu lucreaza benefic pentru viitor( Varsator), demonstreaza ca esti special, ca esti iubire si generezi iubire, ca esti unic, fii curajos ( Soarele si Nodul Nord in Leu), inceteaza sa te mai pierzi in fel de fel de relatii, grupuri, excentricitati, utopii, prietenii care te tin pe loc ( Nodul Sud in Varsator, Luna in Varsator, Marte retrograd si asteroidul Pandora in Varsator).

Luna in Varsator de mana cu Nodul  Sud in Varsator este obisnuinta care se agata de fel de fel de idei, ciudatenii, relatii neobisnuite, “ eu sunt impotriva tuturor pentru ca asa vreau eu”(in functie de harta fiecaruia ), o obisnuinta care impiedica de multe ori schimbarile evolutive. Aici, “ciudateniile scriu tot alfabetul”  uitand ca exista si alfabetul spiritual, alfabetul sufletului si spiritului care ne formeaza oameni in definitia lui Dumnezeu”, scrie astrologul adriana-astro.com.

Iar Luna eclipsata in Varsator in casa XI, o casa a sperantelor , dorintelor, prietenilor, poate aduce oportunitati de a elimina tot ceea ce sta in calea evolutiei noastre, ceva se termina in acest moment fie ca vorbim de o prietenie, de un grup de care apartinem, o speranta poate “muri”, nimic nu este la intamplare in aceste zile,  totul are o  nuanta karmica de finalizare, de constientizare a unui adevar care poate durea pe moment dar care sigur in viitor ne va vorbi altfel .

Rolul lui Marte retrograd in aceasta ecuatie astrala karmica ofera revizuirea modului de a ne folosi energiile, vitalitatea, de a evalua in mod intelept luptele noastre existentiale, luptele cu ceilalti ( Varsator). Nu mai lupta impotriva celuilalt, lupta impreuna ce ceilalti pentru o viata mai buna.

Parteneri