miercuri, iulie 15, 2020

Lipsa comunicarii si a atentiei sunt printre principalele motive pentru care unele relatii nu functioneaza. Desi exista foarte multe reguli pentru a atrage bunastarea in viata personala, una dintre ele este vitala!

Este dureros sa ajungi in pragul unei despartiri, mai ales dupa ce ai investit timp si sentimente. Sau mai ales dupa ce v-ati facut planuri de viitor si ati visat cu ochii deschisi la cum veti evolua voi si relatia voastra.

Citește și:

Desi multe certuri pot sa apara de la bani, diferente de opinie sau alte situatii mai putin placute, daca exista comunicare, orice poate fi rezolvat. Orice cuplu se poate confrunta cu perioade mai putin bune si sunt convinsa ca si tu ai intampinat unele probleme in relatia ta.

Ce alegi sa faci este cel mai important. Daca iti doresti o relatie fericita, nu uita ca regula cea mai importanta este sa vorbiti intotdeauna despre ceea ce simtiti, chiar daca nu sunt lucruri placute.

Cum devine posibila o comunicare sanatoasa?

Citește și:

Iti vine sa crezi sau nu, totul porneste de la tine. Este esential sa inveti sa asculti in primul rand, apoi sa vorbesti cu omul de langa tine. Este esential sa inveti sa-i acorzi atentie partenerului. Sa fii prezenta in relatie, sa fii prezenta in viata lui.

Citeste continuarea…

Parteneri