luni, octombrie 26, 2020

Partenera ta trebuie să fie fericită lângă tine, atât timp cât aveți o relație, nu doar într-o zi anume. Iubirea și aprecierea se sărbătoresc tot timpul anului, între două persoane care se iubesc și formează un cuplu.

Sexualitatea este un aspect foarte important într-o relație funcțională. Azi vorbim despre lucrurile pe care o fac pe EA fericită, detalii care condimentează orice legătură amoroasă.

În primul rând, partenera ta trebuie să se simtă iubită și apreciată. Cuplul solid are doi parteneri egali în drepturi, așadar nu uita să te consulți cu ea, să îi ceri părerea, chiar și între așternuturi.

Altfel, sunt câteva lucruri universal valabile pentru a-ți face partenera fericită.

Iata cateva sfaturi foarte simple pentru un sex de calitate, privind din perspectiva unei femei. Chiar daca nu esti 100% convins ca-i oferi ceea ce doreste, sunt sanse mari ca daca urmezi aceste sfaturi, oferite de Justformenmagazine.com, să ai o iubită extrem de fericită.

Nu presupune ca actualei iubite ii place aceleasi lucruri ca si fostei

De ce? Pentru ca daca nu o intrebi, nu stii care ar putea fi sensibilitatile ei sexuale sau care sunt lucrurile care i-ar putea taia pofta de sex (lucruri care la alte femei ar putea fi chiar excitante).

Nu-ti intreba constat iubita daca ii place ceea ce faci

… Sau si mai rau, daca esti la fel de bun ca fostul ei iubit.

Femeile admit ca au invatat sa simuleze orgasmul pentru a evita intrebarile enervante pe care multi barbati le pun in legatura cu performantele lor sexuale, mai ales când ele sunt atat de departe de climax.

Acorda preludiului de doua ori mai mult timp decat partidei de sex propriu zise

Statisticile sexuale precum si sondajele de opinie au aratat faptul ca o femeie obisnuita are nevoie de trei ori mai multa stimulare sexuala comparativ cu un barbat pentru a ajunge la climax. Daca dublezi timpul acordat preludiului inainte de a face sex, sansele ca ea sa ajunga la orgasm in timpul partidei cresc exponential.

Nu uita să o săruți mult și des

Săruturile cresc gradul de intimitate și iubirea, sărut-o zilnic și sărut-o cu foc atunci când faceți amor.

Sexul oral nu trebuie neglijat

Potrivit unor studii, aproximativ 75% din femei nu ajung la orgasm doar prin penetrare, ceea ce înseamnă că sexul oral poate fi soluţia salvatoare pentru ca partenera să fie satisfăcută.

Fă-o să simtă că îţi pasă de plăcerea ei

Femeile au nevoie să se simtă speciale, dorite şi răsfăţate, dar au nevoie şi de confort. Acordă-i timp şi atenţie.

Diversifică-ți tehnica

Peste 80% din femeile care au participat la studii legate de sexualitate au declarat că au întâlnit bărbaţi care au o singură „viteză“ atunci când fac dragoste: rapid. Femeile preferă o alternare a ritmului. În plus, îşi doresc ca partenerul să-şi folosească mâinile, limba şi gura în actul sexual.

Spune-i ce îți place și cum

Iubita ta adoră să te facă fericit, spune-i ce îți place și vei descoperi că plăcerea ta va fi și plăcerea ei.

Acordă timp intimității

De cele mai multe ori, cuplurile trec la treabă fără să zăbovească. Seducţia, însă, necesită un ritm mai lent. Descoperă-i trupul, admir-o, mângâi-o.

Surse: sfatulparintilor.ro, adevarul.ro

Parteneri--