Sari la conținut

Fetiță de 8 luni ajunsă de urgență la spital după ce a fost botezată în acid în loc de apă sfințită în timpul botezului

O zi de sărbătoare, un botez,  era pe cale să se transforme într-o tragedie pentru o familie din Villafranca Tirrena, în provincia Messina, care urma să-și boteze fiica de 8 luni. Bebelușul ei, care era în brațele nașului ei, unchiul ei, era pe cale să primească apă purificatoare în cristelnita de la preotul care oficia ritul religios.

Din fericire, picăturile turnate dintr-o sticlă plină cu apă au ajuns și la mâinile bărbatului, care a simțit imediat o senzație de arsură, și a înțeles că nu este apă în sticlă, scriu ziarele locale din Italia.

Bebelușul a ajuns de urgență la spital

Din păcate, bărbatul ars de lichid a lovit recipientul și apa amestecată cu acid arzând a ajuns pe gâtul bebelușului.

Panica a izbucnit imediat în biserică, iar familia a fugit la spital cu copilul, care a fost salvat la Policlinica Messina, unde medicii, după o vizită amănunțită, și-au dat seama că situația nu este gravă și, în ciuda roșeții, au decis  să externeze copilul.

Persoana responsabilă

Episodul a declanșat, evident, căutarea imediată a persoanei responsabile; se pare că un băiețel, însărcinat să găsească o sticlă de către preotul paroh foarte în vârstă, a găsit una în baia bisericii, dar cu doar câțiva centimetri de lichid transparent. Crezând că este apă, băiețelul a continuat să o umple fără să o golească mai întâi, să o ducă la cristelniță. Din fericire, nu au existat consecințe pentru copil, așa că părinții au decis să nu depună plângere.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel