miercuri, septembrie 28, 2022

Fii frumoasă! 12 trucuri de frumusețe explicate de dr. Adina Alberts: Fii mereu activă, propune-ți mereu ceva. Nu bârfi! Astfel, frumusețea nu te va părăsi niciodată!

Trăim într-o societate în care imaginea are un rol extrem de important. E adevărat că frumusețea vine din interior, dar nici exteriorul nu trebuie lăsat de izbeliște. Fie că se bucură de o frumusețe naturală sau nu, femeile, în special, sunt cele trebuie să acorde timp, atenție și constanță frumuseții.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Un aspect plăcut oferă putere, acceptare, integrare mai ușoară în societate, lucru demonstrat deja de mulți specialiști.

Există totuși trucuri acum care să le ușureze munca și care să le ajute să se mențină frumoase. Iar medicul estetician Adina Alberts vine în ajutorul femeilor și oferă detalii și trucuri de frumusețe.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Adina Alberts explică de ce tratamentele cosmetice trebuie să înceapă încă devreme, nu după ce ele s-au instalat. De asemenea, machiajul trebuie să fie unul cât mai simplu odată cu trecerea anilor.

Pielea trebuie să fie foarte bine curățată dimineața și seară, indiferent dacă ai folosit sau nu make-up. Poate puține femei știu, dar crema nu face deloc bine pielii, ci doar loțiuni de tipul emulsiei.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Trucuri de frumusețe explicate de dr. Adina Alberts: 1. Tratamentul ridurilor trebuie început din timp

Pentru că altfel se agravează problema și se complică tratamentul. Tratamentul incipient al acestora se poate face și acasă, ușor, gratis, în timpul nopții, într-un mod banal. Se utilizează benzi de leucoplast pentru a ține peste noapte, pielea cu predispoziție la ridare, destinsă.

2. Tot noaptea se poate utiliza garmentul de zonă cervicală și mandibulară

Previne apariția ptozei faciale.

3.  Machiajul doamnelor de peste 45 de ani trebuie să fie extrem de soft

Utilizarea unei pudre bune, a unui rimel negru sau maro, a unui contur de buze în nuanțe de bej și a unui gloss de calitate, este suficient. Puteți jongla ușor cu tonurile de pudră pe care le folosiți pe zone diferite, astfel încât să estompați diversele imperfecțiuni, dar nu încărcați pielea. Fără fond de ten, fără buze stridente, fără gene false la machiajul de zi. La această vârstă, pericolul de a depăși linia ridicolului este foarte mare.

Te-ar mai interesa: Te balonezi excesiv? Mărirea splinei, a ficatului,...

Trucuri de frumusețe explicate de dr. Adina Alberts: 4.  Pielea trebuie să fie mereu foarte curată

Și stimulată prin utilizarea unui prosopel cu apă caldă cu care se fricționează ușor pielea feței, a gâtului și a decolteului, zilnic, dimineața și seara, câte 5 minute. În acest mod se activează circulația, tenul se detoxifică, se descuamează, se hidratează și se oxigenează. Puteți să puneți în apa pe care o utilizați ca să înmuiați prosopelul, 1/4 dintr-o tabletă de vitamina C efervescentă. Sau câteva picături de lămâie.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

5.  Nu utilizați niciodată pe ten, cremă

Ci doar loțiuni de tipul emulsiei. Și utilizați cât mai des măștile de față adecvate tipului de ten pe care îl aveți. Aveți în vedere mereu ca pilozitatea în exces să fie îndepărtată, fie ea facială, inghinală, gambieră sau de pe brațe. Există varianta epilării laser/IPL care este eficientă și foarte ușor de aplicat.

6.  Dacă mai este nevoie… Nu umblați cu oja sărită

Unghiile fără ojă sunt de 100 de ori mai frumoase decât cele cu oja învechită și sărită. Și de 1000 de ori mai frumoase decât cele făcute cu gel, care adesea sunt fie prea lungi, fie prea groase. Și se vede „din avion” cât sunt de nenaturale. La 45+ se poartă NATURALUL!

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Trucuri de frumusețe explicate de dr. Adina Alberts: 7.  Renunțați la nuanțe de păr bine definite

De exemplu la peste 45 de ani, unei femei nu îi va sta prea bine nici cu o nuanță de păr spre negru, dar nici cu vreun blond spălăcit. Alegeți coafuri cu firul mai scurt, în nuanțe de maro/șaten/castaniu șuvițat.

Și, OBLIGATORIU, valabil pentru orice vârstă, indiferent de nuanța de păr aleasă, să nu vi se vadă rădăcina nevopsită. Este odios. Dacă nu ați avut timp să ajungeți la salon, utilizați sprayurile din comerț care vă colorează instant rădăcina părului.

8.  Zilele în care faceți sport să le alternați cu perioade de fasting de măcar 24 de ore

Adică sport, marțea și joia. Și fasting luni, miercuri și vineri. Asta până ajungeți la masa corporală ideală care este, de fapt, limita inferioară a intervalului pe care îl găsiți în tabelele medicale. Adică, eu la 1,79 m, și ani 50+, am 63 kg deși tabelul îmi spune că aș putea avea oricât între 64 și 83 de kg.

Acolo, la acea limită inferioară este sănătatea ta la limita superioară. Apoi puteți să țineți post o dată pe săptămână pentru beneficiile autofagiei despre care v-am povestit anterior.

În weekenduri trebuie să simțim libertatea în orice, relaxare, somn din abundență, timp de calitate cu familia și cu prietenii.

9.  Crema termoactivă aplicată măcar de 2 ori pe săptămână

De la mijloc în jos, abdomen, coapse, șolduri, gambe, și pe brațe dacă este nevoie, și după ce ați masat bine și crema a intrat în piele, puneți pantaloni de neopren până la glezne. Făceți-vă treburile gospodărești în această costumație. Veți vedea cum dispar treptat „problemele adipoase” localizate.

Trucuri de frumusețe explicate de dr. Adina Alberts: 10.  În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau un pahar mare de apă plată la temperatura camerei

Mai stau 10 minute și mai vreau unul. Simt cum apa aceasta ajunge efectiv la fiecare celulă. Încercați și voi!

11. O zi pe săptămână trebuie să fie DOAR A TA

Fă ceea ce-ți place, ceea ce te relaxează, ceea ce te încarcă.

Trucuri de frumusețe explicate de dr. Adina Alberts: 12.  Fii mereu activă, propune-ți mereu ceva

Setează-ți obiective pe termen scurt și lung. Căută mijloacele de a le atinge. Munca te înnobilează. Activitatea permanentă te ține vie și îți prelungește viața. Nu bârfi! Nu pizmui! Ajută-ți aproapele prin tot ceea ce întreprinzi. În acest fel frumusețea nu te va părăsi niciodată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private