marți, iunie 28, 2022

Fostă ispită la reality-show-ul Insula Iubirii, Bianca Pop a ajuns în atenția publicului după ce a lipsit o perioadă lungă de pe rețelele sociale. Fanii ei sunt înmărmuriți.

Tânara ispită nu mai este deloc cum au cunoscut-o telespectatorii. Fosta ispită a slăbit extrem de mult, de la 56 de kilograme a ajuns la 39 de kilograme.

Se pare că fosta ispită de la Insula Iubirii trece prin momente extrem de dificile. Aceasta a publicat un videoclip pe rețelele sociale prin intermediul căruia dezvăluie faptul că mama sa a internat-o la Spitalul de Psihiatrie.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Bruneta a dezvăluit faptul că a fost agresată de fratele său și că va apela la un gest extrem dacă nu va fi scoasă de acolo.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a transmis ea, conform spynews.ro

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Pe lângă aceste probleme, Bianca Pop are niște probleme de sănătate din cauza cărora slăbește din ce în ce mai mult.

„Eu am niște probleme de sănătate și sunt foarte, foarte, foarte slabă. Pe zi ce trece slăbesc mai mult. De la 56 kilograme am ajuns la 39 de kilograme”, a scris ea pe rețelele sociale.

Conform sursei citate mai sus, se pare că Bianca Pop a ajuns pe patul de spital după ce a avut un conflict cu iubitul său. Problemele pe care le are cu partenerul și-au pus amprenta asupra brunetei, care este afectată atât fizic cât și psihic.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private