Sari la conținut

Fiica de 16 ani a Andreei Marin, primele poze cu iubitul său. Cine e tânărul care i-a furat inima

Cine e iubitul Anei Violeta Bănică, fiica Andreei Marin. La vârsta de 16 ani, experiența de a fi îndrăgostit este una dintre cele mai frumoase și pure.

Ana Violeta Bănică, care a crescut sub lumina reflectoarelor datorită celebrității părinților săi, a decis să împărtășească un moment special cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Pe platforma Instagram, în secțiunea „Stories”, a postat un scurt clip în care apare alături de iubitul ei, care o îmbrățișează tandru și o sărută pe buze.

Cine e iubitul Anei Violeta Bănică, fiica Andreei Marin

Detaliile despre relația lor sunt puține, cu excepția unui tag către pagina de Instagram a partenerului ei, George. Cei doi par să fie de aceeași vârstă și emană o chimie evidentă. Ana Violeta Bănică pare să se topească în brațele iubitului ei. Mesajul său simplu, „I love you”, transmite tot ce este de spus. În ultimul an, Ana Violeta a fost mai prezentă ca niciodată în lumina reflectoarelor, participând la diverse evenimente și acțiuni, inclusiv prezentări de modă și evenimente caritabile.

În luna mai a anului trecut, Ana Violeta și fratele ei, Radu Ștefan Bănică, au fost vedetele serii la gala Atipic Beauty, unde au defilat împreună și au captat atenția publicului.

În iulie 2023, Ana Violeta a participat la un training de dezvoltare personală în America, organizat de fundația autorului de cărți motivaționale Tony Robbins, alături de mama ei și de partenerul acesteia, Adrian Brâncoveanu.

În august 2023, Ana Violeta a devenit ambasadorul proiectului DISCOVER Yourself, un program care încurajează tinerii să exploreze lumea artei și creației, susținând un discurs inspirațional la evenimentul de lansare în Arad.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel