Sari la conținut

Fiica secretă a Regelui Charles. Seamănă izbitor cu Prințesa Diana! Nimeni NU a știut de existența ei

Sursă: EVZ

Prințesa Diana a murit la 31 august 1997, când avea doar 36 de ani, împreună cu iubitul ei Dodi Fayed, într-un teribil accident de mașină.

Unul dintre ele este faptul că Prințesa Diana și Prințul Charles au avut pe lângă fiii lor William și Harry o fiică secretă care avea să se numească Sarah Spencer.

Fiica secretă a Prințesei Diana: Cum a apărut povestea?

Totul a început în 2011, când a fost publicat romanul ‘Dispariția Oliviei’, semnat de Nancy E. Ryan. Cartea a amestecat evenimente reale cu ficțiune.

Autorul a spus că în 1980 lui Lady Di i-au furat niște ovule, care au fost apoi fertilizate de Prințul Charles; toate acestea cu ideea de a se asigura că are atât calitățile fizice, cât și cele biologice pentru a naște viitorul moștenitor al coroanei, scrie RoyalFamilyNews.

Povestea a dus la tot felul de speculații. Tânăra ar fi trebuit să se fi născut cu opt luni înaintea prințului William.

Când vine vorba de teoriile conspirației, există întotdeauna o linie fină între adevăr și minciună. Potrivit declarațiilor Lady Bowker, însăși Diana, care era cea mai bună prietenă a ei, a mărturisit că a fost supusă unui control ginecologic înainte de a-și anunța logodna cu Prințul Charles.

Se spune că medicul care a efectuat examenul prințesei a fost George Pinker, ginecologul reginei Elisabeta a II-a; totuși, scopul său a fost doar să confirme că nu va avea nicio problemă să aibă copii.

Sursă: Realitatea.net

Singura dovadă despre Sarah Spencer

Până în prezent, există o singură dovadă dubioasă: o fotografie a unei femei care seamănă izbitor cu Diana. Dar Michael Thorton, un expert în regalitate, a fost însărcinat să nege imaginea.

El a susținut că presupusa fotografie a lui Sarah era de fapt o fotografie editată a Prințesei Diana cu Photoshop.

Testele au stabilit că machiajul ochilor lui Sarah era identic cu cel al prințesei, chiar și aspectul era același, la fel ca și nasul, sprâncenele și dinții, doar cu mai puține riduri și linii fine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel