sâmbătă, iunie 25, 2022

Fiica lui Cornel Palade, ADA a facut o serie de dezvăluiri care nu fac cinstei țării noastre. Aceasta s-a mutat în Anglia în urmă cu ceva timp.

Clipele teribile prin care a fost nevoită să treacă

Ada s-a plâns de atitudinea concetățenilor din Anglia. Ada a trăit o experiență neplăcută și a tras concluzii despre românii care locuiesc la Londra.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu creierul când bei vin sau țuică....

Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat”, a mărturisit fiica lui Cornel Palade pe rețelele de socializare.

Fiica lui Cornel Palade, atac dur la adresa României

Ada Palade nu mai are cuvinte de laudă pentru România. Tânăra susține că țara în care s-a născut este coruptă și nu își vede viitorul aici. Mai mult, fiica comediantului a dezvăluit că a fost abuzată și hărțuită, adăugând că „Prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi”.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

Cornel Palade și fiica sa, Ada Palade

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..)

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România”, a scris fiica lui Cornel Palade, într-o postare pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Informații uluitoare despre moartea Prințesei Dian...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private