Sari la conținut

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Dan Capatos: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Dan Capatos
Sursa foto: antena1.ro
Dan Capatos, dezvaluiri despre AVC-ul sufferit

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Dan Capatos. Prezentatorul TV a dezvăluit că fiul său a ajuns pe mâna medicilor. Iată ce a pățit Andrei!

În timp ce participa la un turneu de tenis, la Brașov, Andrei s-a accidentat la gleznă, motiv pentru care tatăl său a hotărât să îl ducă la spital pentru a-i face o radiografie.

Fiul lui Dan Capatos s-a accidentat

“Fi-miu s-a accidentat la tenis, a venit acasă cu glezna întoarsă! Mergem să-i facem radiografie la picior să vedem cât este de grav.

Un băiețel cu care a jucat a ajuns la spital, săracul! Am fost și eu la Brașov, am stat acolo pe la garduri să-l văd și m-am ales cu o insolație la chelie!

Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copii alunecă! Își rup picioarele!

Așa s-a accidentat și fi-miu! Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi să trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă”, a declarat Dan Capatos, la “Xtra Night Show”.

Cu ceva timp în urmă, prezentatorul TV si-a deschis sufletul si a vorbit despre boala pe care fiul sau, Andrei, pe care a mostenit-o de la el.

Boala de care suferă fiul lui Dan Capatos

Invitat în emisiunea „Răi, da` buni’, de la Antena Stars, Dan Capatos a vorbit pentru prima oară despre fiul său. El spune că Andrei este pasionat de sport, dar suferă de o boală pe care a moștenit-o chiar de la vedeta TV.

„Face sport cât n-am făcut eu toată viaţa”, spune Capatos. De altfel, sportul îl ajută pe băiețel să depășească problemele, care vin la pachet cu boala de care suferă, scrie VIVA!

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok.

Antrenamentele sunt dure -are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a mai declarat vedeta TV.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel