joi, octombrie 6, 2022

Fiul lui Jorge, de urgență la spital. Artistul a oferit primele declarații după ce fiul său s-a infectat cu o bacterie periculoasă. Iată ce a pățit micuțul!

Jorge și soția lui, Raluca Prodea, au trecut prin coșmarul vieții lor după ce David, băiatul lor, s-a îmbolnăvit. Micuțul s-a infectat cu o bacterie destul de periculoasă și a avut nevoie de intervenția medicilor, potrivit Click.

Te-ar mai interesa: Atenție! Aceste suplimente îți pot dubla riscul de...

Micuțul se sflă la spital de o săptămână, ba chiar a avut nevoie și de oxigen. Artistul a făcut primele declarații pe acest subiect și a povestit mai multe pentru sursa menționată.

Potrivit spuselor lui Jorge, micuțul a avut simptomele unei răceli puternice care nu se ameliora cu niciun tratament. Ajunși la spital, medicii i-au făcut analizele lui David, iar rezultatele i-au băgat în sperieți pe părinții săi.


Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată

„Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă.

Te-ar mai interesa: Tumori cerebrale. Un simptom apare la aproximativ ...

A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău.

Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.
Jorge a încercat să-i facă o surpriză soției sale, însă el este cel care a rămas surprins! „ Deci nu pot să cred”

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru credincioși. Ce nu ai...

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen… ce să mai spun. Nu am cuvinte”, a explicat Jorge pentru Click!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private