luni, august 15, 2022

Flavia Groșan, avertisment despre două patologii: „Prea multe decese ciudate”.

În ciuda faptului că mai mulți specialiști anunță sfârșitul pandemiei, alte pericole apar la orizont. Recuperarea post-covid devine noua povară pentru toate sistemele de sănătate din lume.

Chiar dacă virusul SARS-CoV-2 dispare din organism, în urma lui rămân o mulțime de sechele. Sunt pacienți care ies din boală cu aproape toate organele afectate. Medicii din România spun că 80% dintre bolnavi rămân cu simptome pe termen lung. Sunt țări care deja au deschis centre speciale pentru recuperarea pacienților trecuți prin boală. Israelul este un astfel de exemplu.

Te-ar mai interesa: Cum poți dezvolta cancer pulmonar fără să fumezi. ...

Flavia Groșan, avertisment despre două patologii: „Prea multe decese ciudate”

Medicul pneumolog Flavia Groșan atrage atenția că există „prea multe decese ciudate” și a lăsat să se înțeleagă că vor apărea „două patologii ciudate”.

„Am o presimțire ca vor aparea doua patologii ciudate. Postcovid si post vaccin. Prea multe decese ciudate”, adăugând, într-unul dintre comentarii, că o afecțiune post covid la care se gândește este „fibroza postcovid”.

„Mă gândesc la fibroza postcovid. Nu știu in ce direcție poate s o ia”, a precizat medicul pnumolog, pe pagina sa de Facebook.

Sfaturi pentr o bună imunitate

În urmă cu câteva luni, medicul a dezvăluit pe reţelele de socializare cum reuşeşte să facă faţă cu brio pandemiei de coronavirus.

Te-ar mai interesa: Mesajul runelor pentru o zodie. Numerolog: Află un...

„Mereu ma întrebați ce iau pentru imunitatate. Si nici nu am făcut Covid. Doamne, ajuta-mi. In condițiile in care nu m-am mascat excesiv in fata pacienților mei. Mi-a fost rusine de ei…. Prieteni, ssst!!!!!!

Dar ce sfat va dau eu din propria experiența. Nici o analiza din lume nu o sa va spuna cu exactitate ce dezechilibru aveți, așa cum o face corpul dumneavoastră.

Decat sa va îngrețoșati fara rost, nu mai bine vorbiți cu organismul dumeavoastra? Vedeti ce-si dorește. De exemplu astăzi am crezut ca mor de pofta de salata de ridichi negre. Le-am cumpărat din piața, le prepar mai târziu”, a dezvăluit doctoriţa pe pagina de Facebook.

Te-ar mai interesa: Primele semne ale unui preinfarct. Nu le ignora! T...

Mai mult, medicul Flavia Groșan îndeamnă românii să se îndrepte spre un stil tradițional de mâncare, făcând aluzie la mult trâmbițatele crize alimentare care urmează să vină peste noi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private