Sari la conținut

Florin Piersic a fost operat din nou, la Cluj! Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Starea de sănătate a lui Florin Piersic

Medicii de la Institutul Inimii Cluj-Napoca au transmis ultimele noutăți cu privire la starea de sănătate a actorului Florin Piersic.

Îndrîgitul actor a suferit pe 29 aprilie o intervenție de urgență, la Cluj, după ce medicii i-au descoperit o infecție localizată la genunchi Maestrului i s-a făcut rău la finalul unui spectacol şi a fost transportat de urgenţă la spital.

„Starea domnului Florin Piersic este stabilă”

„În dimineața zilei de 5 mai 2024, domnul Florin Piersic a fost supus unei intervenții de extragere a sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac în cadrul instituției noastre. Intervenția a fost impusă de infecția care s-a extins la nivelul dispozitivului implantat, situație în care protocoalele medicale recomandă înlăturarea acestuia.

Operația a fost efectuată cu succes de către o echipă complexă, coordonată de Conf. Dr. Horia Roșianu și Dr. Adrian Ștef, manoperele de specialitate fiind desfășurate în parametri optimi, fără complicații.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Starea domnului Florin Piersic este stabilă, în acest moment nefiind necesară implantarea unui nou stimulator cardiac. Se va continua monitorizarea postintervențională, precum și administrarea tratamentului medicamentos necesar pentru eliminarea oricăror riscuri.

Urmează ca, în perioada imediat următoare, să se stabilească parcursul medical și pașii de urmat pentru rezolvarea celorlalte afecțiuni preexistente, așa cum va fi recomandat de medicii specialiști și agreat de pacient și familie.”, a precizat managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, dr. Florin Crișan, potrivit Antena3 CNN.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023. Atunci el a jucat piesa „Străini în noapte“ pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel