Sari la conținut

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, clasificat la nivel de competenţă foarte înalt

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost clasificat în categoria IM – nivel de competenţă foarte înalt de către Ministerul Sănătăţii. Unitatea, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, spitalizează 12.000 de pacienţi anual, pe cele 403 paturi şi aproximativ 36.000 de pacienţi sunt trataţi ambulatoriu.

”Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unitate sanitară care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a obţinut o nouă certificare extrem de onorantă. Astfel, instituţia medicală clujeană a fost clasificată, conform Ordinului emis de Ministerul Sănătăţii, în categoria IM – nivel de competenţă foarte înalt”, anunţă, joi, Consiliul Judeţean Cluj, într-un comunicat.

sursa foto: transilvaniabusiness.ro
”Desigur, un rol important în obţinerea acestei clasificări l-au avut şi investiţiile extrem de consistente pe care Consiliul Judeţean le-a făcut atât din bani europeni cât şi din bugetul propriu, strict în ultimii opt ani investind peste 11 milioane de euro în singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania şi unul din cele doar două din ţară”, a declarat Alin Tişe.

Potrivit datelor transmise de CJ Cluj, membrii comisiei au urmărit criterii complexe de evaluare pentru a analiza modul de realizare a actului medical, organizarea şi funcţionarea spitalului, precum şi calitatea serviciilor oferite pacienţilor.

”În urma procesului de analiză, unitatea medicală situată pe strada Viilor nr. 46-50 din Cluj-Napoca a îndeplinit maximal toate criteriile de evaluare aferente profilului recuperare medicală multidisciplinară, fiind recunoscută, şi pe această cale, ca spital etalon, parte din elita spitalelor publice din România. Reamintim faptul că, la finalul anului precedent, instituţia spitalicească a fost reacreditată de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate, obţinând un punctaj foarte ridicat, de 86,38%”, a mai transmis sursa citată de News.ro.

Spitalul Clinic de Recuperare facilitează efectuarea procedurilor de examinare, diagnosticare şi tratare a pacienţilor în cele mai bune condiţii.

Anual, personalul unităţii sanitare desfăşoară actul medical în beneficiul unui număr mediu de 12.000 de pacienţi spitalizaţi pe cele 403 paturi şi aproximativ 36.000 de pacienţi trataţi ambulatoriu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel