vineri, iunie 18, 2021

Florin Piersic are probleme serioase de sănătate, care l-au adus la un consult medical. Din păcate, o serie de neplăceri la piciorul drept reprezintă cauza principală a problemelor de sănătate pe care

le are acum actorul.

Deși este un mândru locuitor al orașului Cluj, Piersic a fost reperat de către paparazzi Spynews în apropierea unei clinici din Capitală.

Florin Piersic a discutat și cu câțiva fani care l-au reperat în apropierea clinicii. Actorul a preferat să nu aștepte în fața unui cabinet, în sala de așteptare, ci afară, până a fost poftit în cabinetul medicului, paparazii concluzionând că așa s-a ferit de privirile indiscrete ale oamenilor prezenți acolo.

Când a fost anunțat că poate intra, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi, târându-şi piciorul drept, s-a îndreptat

către clinică.

Actorul a fost preluat de un reprezentant al clinicii, care l-a condus până în cabinet. Cea care îl însoțea a precizat angajaţilor clinicii că „nu trebuie să răsufle nimic în presă” şi că, „dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”. Marele actor părea vizibil afectat de problemele la piciorul drept, iar la plecare avea mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie, informează Spynews.

Medeea Marinescu a vorbit despre starea de sănătate a actorului:

„Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte

bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului “Străin în noapte” şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă.”, a spus Medeea Marinescu.

Ultimele stiri

Parteneri