duminică, iunie 26, 2022

Florin Piersic, dărâmat de durere: „Oprește-te, Doamne!”

Pierdere grea pentru teatrul și cinematografia din România! Săptămâna trecută, doi titani au părăsit această lume.

Alexandru Lulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a murit vineri, 17 iunie. Tata Lulu, așa cum îi spuneau prietenii, abia împlinise vârsta de 90 de ani, pe 1 iunie.

La doar o zi diferență, pe 18 iunie, s-a stins din viață și maestrul Valentin Uritescu, care abia împlinise vârsta de 81 de ani, pe 4 iunie.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

Florin Piersic, dărâmat de durere: „Oprește-te, Doamne!”

Devastat de dispariția consecutivă a celor doi mari actori, îndrăgitul actor Florin Piersic a transmis un mesaj simbolic divinității.

„Oprește-te, Doamne, să-i mai iei dintre noi! O minune de om și de artist, pe Valentin Uritescu l-am avut în emisiunea mea Piersic Show, atunci a fost ultima data când ne-am văzut și am stat față în față, o enciclopedie de teatru, cu un umor cu totul special. Și mai este unul mai puțin la numărătoare.

Nu demult, l-am sărbătorit la Teatrul Tănase pe Alexandru Lulescu, în ultima vreme am vorbit des cu el, mă iubea nespus și eu îl iubeam la fel. Au plecat spre stele doi artiști din generația mea, doi actori minunați, Dumnezeu să-i țină la dreapta lui!”, a transmis Florin Piersic, într-o intervenție în direct.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

„Mi-e mi-e frică de moarte!”

În urmă cu doi ani, Florin Piersic nu s-a sfiit să mărturisească, în direct, că se teme de moarte și a explicat de ce se ferește să folosească acest cuvânt…

„Jur că vă spun adevărat. Jur! Mie mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar mie mi-e greu și să pronunț cuvântul moarte.

De aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun „a murit”, ci „a plecat într-o stea”.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dat TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a mărturisit Florin Piersic la Antena 3. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private