duminică, mai 29, 2022

Florin Piersic, în doliu de ziua lui. Astăzi a fost o zi tristă pentru marele actor, care astăzi a împlinit 86 de ani.

Deși astăzi de ziua sa de naștere, Florin Piersic și-a petrecut ziua în lacrimi. Un prieten bun al maestrului a dezvăluit despre ce este vorba.

Cântărețul Ovidiu Purdea Someș a declarat că Florin Piersic a fost prezent la înmormântarea unui bun prieten, anume Eugen Albu.

Te-ar mai interesa: Dismorfia musculară sau obsesia pentru mușchi: Cun...

„Eugen, care era sufletul întâlnirilor și zilelor de naștere ale lui Florin Piersic. Eu pe Eugen l-am cunoscut în urmă cu multă vreme, când încă nu știam nimic despre moarte și în acești mai bine de 30 de ani în care am fost prieteni ne-a legat o prietenie…”, a spus Ovidiu Purdea Someș, la Antena 3.

„Pentru Florin Piersic astăzi a fost o mare tristețe! Florin m-a prins de braț și mi-a spus: Nu pot să cred că Eugen nu mai este! Tot ce se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea, va crește sau va coborî, lumea fără Eugen Albu, fără prietenul nostru, nu va mai fi la fel!

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru. Curiozități despre creierul uman. T...

S-a uitat înspre el, m-a strâns de mâna și mi-a spus: Iartă-ne, Eugen, dragă! Noi suntem mai muritori decât tine!”, a mai spus cântărețul.

86 de ani! Sunt 86 de ani, de scări, de cuvinte, de prietenii, de minute de generozitate! M-a luat de braț, am coborât împreună scările și mi-a mai zis: Astăzi, ziua mea, i-o dăruiesc lui Eugen Albu. Am să mă retrag undeva în singurătate, am să mă rog pentru el, mă rog pentru voi, mă odihnesc și apoi va veni o altă zi”, a mai spus Ovidiu Purdea Someș.

Te-ar mai interesa: Cele mai toxice fructe! Sunt pline de pesticide și...

Eugen Albu, maestru al epigramei clujene

„Pe Eugen Albu epigramistul, de care mă leagă o veche prietenie… în proză, îl consider un fotograf al sufletului omenesc, precis, sagace, neîndurător, lăsând loc de speranţă dictonului Ridendo castigat mores (Prin râs se corectează lucrurile)”, spunea Florin Piersic, conform cluj24.ro

„Eugen Albu – o figură seniorială atestată, cu solemnitatea de rigoare, de cetatea transilvană devenită, şi prin aportul său major, unul dintre importantele centre epigramatice naţionale – ocupăcu îndreptăţire demnitatea de preşedinte al Asociaţiei Epigramiştilor Clujeni”, a afirmat George Corbu despre Eugen Albu.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă pentru gravide. De ce nu tre...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private