Sari la conținut

Este DOLIU în lumea filmului! Un celebru actor, găsit MORT în bucătăria locuinței sale

Din cuprinsul articolului

Este DOLIU în lumea filmului! Actorul Morgan Stevens, în vârstă de 70 de ani, a murit în casa sa din Los Angeles miercuri dimineață, scrie NewsWeek.

Un vecin a sunat autoritățile pentru a efectua un control al stării de sănătate după ce nu l-a văzut sau nu a auzit de el de câteva zile, potrivit TMZ. Actorul a fost găsit decedat în bucătărie.

Sursele din poliție au declarat pentru sursa menționată că deocamdată nu există nicio suspiciune că decesul actorului s-ar fi datorat unor cauze violente, iar ipoteza principală este că Morgan Stevens a murit din cauze naturale.

Stevens era cunoscut pentru rolurile sale din serialele de televiziune. La mijlocul anilor 1990, a jucat în telenovela Melrose Place timp de șapte episoade și a apărut și în celebrul serial Fame, unde a interpretat rolul profesorului David Reardon timp de două sezoane, din 1982 până în 1984.

De asemenea, a jucat în seriale de televiziune clasice precum Murder, She Wrote, A Year in the Life, One Day at a Time, Murder One și Walker, Texas Ranger. De fapt, apariția sa în acest ultim serial din 1999 a fost ultima dată când actorul a apărut pe micile ecrane.

Controverse la sfârșitul anilor 1990

În anii 1990, Stevens a stârnit un val de controverse în momentul în care a fost arestat de poliție pentru că ar fi condus sub influența alcoolului.

Actorul a susținut că în acel incident, după ce a refuzat să returneze o cămașă care i-a fost dată în timpul unei ore și jumătate de așteptare într-o celulă, polițiștii l-ar fi lovit de mai multe ori cu picioarele și pumnii.

În acea zi, actorul s-a ales cu nasul rupt, un obraz fracturat, maxilar dislocat și leziuni ale nervilor. Ca urmare a celor întâmplate, Morgan Stevens a intentat un proces pentru tratamentul primit și a reușit să ajungă la o înțelegere extrajudiciară cu poliția.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel