Sari la conținut

Florin Salam NU a murit. Mesajul artistului pentru PRO TV: Voi fi scurt și la obiect

Florin Salam
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Florin Salam

Florin Salam NU a murit. Fiica lui Florin Salam a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care susține că totul este, de fapt, o eroare făcută de către cei ce au dat pentru prima dată știrea.

Pro TV a scris sâmbătă: „Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.” Pro TV este prima publicație care a scris despre „decesul” lui Florin Salam.

Florin Salam a transmis următorul mesaj pe contul oficial de Facebook: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV.”

UPDATE: Știrile Pro TV a șters știrea de pe site

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea morții tatălui său și susține că este vorba de un fake news marca PRO TV.

Florin Salam a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din cauza stării sale de sănătate. Partenera lui de viață l-a însoțit la spital, acolo unde le-a spus medicilor că manelistul nu s-a simțit deloc bine.

Florin Salam a ajuns imediat la spital, acolo unde a fost internat de urgență. Medicii l-au testat imediat de coronavirus pe faimosul manelist, iar testul a arătat că acesta s-a infectat cu COVID-19.

Din această cauză, cântărețul se afla într-un spital de boli infecțioase din Capitală, acolo unde medicii îi oferă tratamentul corespunzător acestei infecții. Având în vedere că Florin Salam nu se simțea prea bine, este posibil ca acesta să fi făcut o formă puțin mai gravă a bolii. De asemenea, manelistul acuza probleme respiratorii grave.

Medicii au decis să îl treacă pe oxigen din cauza problemelor respiratorii, manelistul având nevoie de atenția cadrelor medicale.

Manelistul a fost însoțit la spital de către soția sa, Roxana Dobre, cea care le-a spus medicilor că acestuia i s-a făcut rău, după ce a acuzat probleme respiratorii grave. Din păcate, ele au devenit și mai grave în cursul zilei de miercuri.

Familia cântărețului era îngrijorată de stare de sănătate a acestuia și se temea ca nu care cumva boala să se accentueze.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: