Sari la conținut

„Nu am murit! Sunt aici!” Un celebru medic din România dezminte un FAKE NEWS incredibil

Un celebrul medic oftalmolog a fost nevoit să nege oficial știrea propriului deces, după ce pe rețelele sociale a circulat știrea falsă potrivit căreia ar fi murit.

Doamne Monica Pop a redeschis războiul împotriva persoanelor care se folosesc de imaginea ei pentru a vinde „medicamente minune”, periculoase pentru sănătatea oamenilor.

Un celebru medic din România dezminte un FAKE NEWS incredibil

„Sunt!!! NU AM MURIT!! Probabil nemernicii cărora nu le convine că dezmint mereu înșelătoriile  lor ordinare și nu le mai merge înșelătoria cu tot felul de produse miraculoase au pus un anunț cum că aș fi murit!

Nu am murit deloc, sunt aici! Convingeți-vă!!!”, a scris dr. Pop pe Facebook.

Ulterior, în cadrul emisiunii TV „Punctul Culminant” de la România TV, Monica Pop a reamintit că imaginea ei a fost folosită pentru promovarea unui „medicament minune care redă vederea fără intervenţie”.

Citeste si:

Mă bucur că părinții mei nu mai sunt în viață!

Aceasta a mărturisit că se bucură că părinții ei au decedat cu ani de zile în urmă și nu pot vedea fake news-urile despre ea.

„Sunt niște nenorociți care folosesc nume de medici cunoscuți, nu doar al meu. Sunt câțiva în situația asta, dar eu sunt pe primul loc. Nu știu de ce m-au ales. Ei inventează tot felul de lucruri.

Fac un nou apel la populație! Să nu creadă nimeni reclamele de pe Facebook. Sunt înșelătorii ordinare. Oamenii aceștia încasează bani și nu înțeleg de ce permite Facebook așa ceva.

Este pentru prima dată când mă bucur că părinții mei nu sunt în viață. Dacă erau și vedeau așa ceva?

E a doua oară când mi se întâmplă asta. Lor nu le convine deloc că eu am spus, dezmințit tot timpul, că acele medicamente așa-zis miraculoase nu te scapă de glaucom și cataractă.

Oamenii nu ar trebui să creadă, să știe că pe Facebook sunt interviuri inventate, reclame înșelătoare. Este inadmisibil!”, a explicat Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.