Sari la conținut

Florin Salam, reacție acidă în miez de noapte: Lăsați-mi familia în pace!

Sursă: EVZ

Florin Salam, reacție acidă în miez de noapte. Artistul a dezmințit informația care a șocat întreaga țară și a transmis că este în viață și în câteva zile va merge acasă.

Pro TV a scris sâmbătă: „Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.” Pro TV este prima publicație care a scris despre „decesul” lui Florin Salam.

Florin Salam a transmis următorul mesaj pe contul oficial de Facebook: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV.”

Primul mesaj transmis de Florin Salam a dispărut în mod bizar de pe pagina sa de socializare, lucru care a încins și mai mult spiritele.

Din fericire, artistul a devenit pe pagina sa de socializare cu două filmări prin care pune capăt speculațiilor.

„Vă salut, oameni buni, cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele, nu am neamuri doar în București, și cu zvonurile care circulă, este foarte important…

Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă formulează mult peste situația prezentă.

Nu-mi găsesc cuvintele. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea. (…) Luați în serios problema cu COVID. Noi, câteodată, facem caterincă de situația asta.”

„Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea și mă refer la familia mea. Să stea liniștiți. În două, trei zile, o să ajung acasă”, a spus artistul. „Sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău, asta e situația, trecem peste”, a adăugat Florin Salam pe Facebook.

„Îmi anunț familia că sunt ok”, a reiterat Florin Salam.

Florin Salam, reacție acidă în miez de noapte

Aproape de miezul nopții, Florin Salam a mai urcat o filmare pe pagina sa de Facebook.

„Mi-ați supărat familia, mi-ați supărat copiii. Copiii mei plâng! Dați-mi voie să îmi trăiesc viața cum pot. Nu mă omoară nimeni, mă omorâți voi cu vorbele pe care le spuneți” a spus Florin Salam, printre altele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel