Sari la conținut

FORUM DOCTORUL ZILEI: Credeți că aveți o boală de inimă? Întrebați medicul cardiolog!

Obosiți prea repede, aveți palpitații, amețiți sau respirați greu, colesterolul nu dă semne de scădere cu toate că mâncați sănătos? Toate sunt semne care vă trimit în pas grăbit spre niște statistici sumbre. Nu mai puțin de șapte milioane de români au probleme din cauza bolilor cardiovasculare.

Ocupăm locul trei în lume la mortalitatea din cauze cardiovasculare, în condițiile în care, conform statisticelor, două decese din trei sunt provocate de afecțiuni ale inimii și vaselor de sânge.

Medicul cardiolog Luminița Iliuță, profesor la catedra de specialitate a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, răspunde cititorilor „Doctorul zilei” la întrebările punctuale pe care le au legate despre potențiale boli de inimă.

  • Trimiteți întrebările dvs pe doctorulzilei.ro, în zona de comentarii de la finalul articolului, iar medicul cardiolog vă răspunde la ele.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: