Sari la conținut

FORUM DOCTORUL ZILEI ȘI ExMedica: Întreabă medicul endocrinolog:,,Am palpitații la inimă după tratamentul cu Euthyrox. Să-l întrerup, în condițiile în care am doi noduli?”

Lipsa anumitor medicamente esențiale în bolile endocrinologice au dat peste cap schemele de tratament ale multor bolnavi. Pe de altă parte, dereglerările hormonale pot cauza o multitudine de complicații de la dereglări menstruale la căderea accentuată a părului.

Orice problemă endocrinologică aveți, vă puteți sfătui în privința rezolvării ei cu medicul Diana Loreta Păun, medic primar endocrinolog la Clinica ExMedica (www.exmedica.ro), doctor in știinte medicale, cu următoarele specializări: diabetologie; ecografie endocrina; patologia endocrino-metabolică.

  • Trimiteți întrebările dvs pe doctorulzilei.ro, în zona de comentarii de la finalul articolului, iar medicul endocrinolog de la Clinica ExMedica vă răspunde la ele în cel mai scurt timp posibil.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.