vineri, septembrie 30, 2022

Zi încărcată de emoție la Londra. Astăzi, la ora 13.00, ora României, încep funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta va fi înmormântată alături de Prințul Philip.

Fost arhiepiscop: Veți auzi voci de îngeri la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a spus cum dorește să fie înmormântarea ei. Indicațiile pe care le-a dat au fost divulgate de Lord Sentamu, fostul arhiepiscop.

„Ceea ce vă așteaptă sunt cele mai bune servicii e înmormântare, slujba cărții de rugăciuni, cuvintele care au fost o inspirație pentru Shakespeare”, a spus Lord Sentamu pentru BBC.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Regina nu a vrut o slujbă lungă

„Veți auzi vocile de îngeri ale corului Abbey plus Chapels Royal, veți auzi voci care cântă cu adevărat spre slava lui Dumnezeu”, a mai spus fostul arhiepiscop.

Regina nu a vrut o slujbă lungă, plictisitoare, nu veți găsi plictiseală, dar veți atinge gloria pe măsură ce veți auzi slujba”, a continuat.

Capitala britanică se pregătește intens pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, la care vor lua parte sute de lideri și membri ai familiilor regale.

Cu o zi înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, regele Charles al III-lea a transmis un mesaj impresionant către națiune.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

“În ultimele zece zile, eu şi soţia mea am fost profund impresionaţi de multele mesaje de condoleanţe şi susţinere primite din această ţară şi din întreaga lume.

La Londra, Edinburgh, Hillsborough şi Cardiff am fost impresionaţi peste măsură de toţi cei care au făcut eforturi ca să vină şi să omagieze o viaţă în serviciul ţării a mamei mele dragi, regretata Regină.

Când ne pregătim să spunem adio, am vrut pur şi simplu să profit de oportunitate pentru a vă mulţumi vouă, nenumăraţii oameni care aţi reprezentat o susţinere şi o alinare pentru Familia mea şi pentru mine în aceste momente de durere”, a conchis Charles.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private