Sari la conținut

A fost DOVEDIT științific! Cei mai buni IUBIȚI sunt… BĂRBOȘII

Bărboși, un pas în față! Dragi bărbați cu barbă, știința spune că sunteți cei mai buni, când e vorba de relații de durată, net superiori bărbaților fără păr pe față.

Un studiu condus de Barnaby Dixson și publicat în Jurnalul de Biologie Evolutivă a ajuns la această concluzie, potrivit Cosmopolitan UK.

Sigur vă întrebați de ce și deja calculați de cât timp aveți nevoie pentru a vă crește barba.

O barbă îngrijită sădește în mintea femeii ideea de masculinitate. Femeilor nu le plac extremele, adică nici prea feminin, nici prea masculin, undeva la mijloc.

Mai mult, barba indică subconștient unei femei ideea de testosteron. Testosteronul dă sentimentul de maturitate, iar potrivit studiului, aceasta este o rețetă simplă a succesului în relații.

Citeste si:

Probabil vă gândiți, pe bună dreptate, că o barbă nu poate ascunde trăsăturile nedorite de femeile care vor relații lungi. Cum te poate salva o barbă, dacă până acum ai dat greș în relații?

Barnaby are răspunsul. Un bărbat care nu se va simți el însuși astfel, nu va rezista mult cu barba. Și își va continua traseul relațiilor defectuoase.

Cu alte cuvinte, o barbă deasă poate ascunde o față masculină, predispusă amatorilor de aventuri, poate ascunde trăsături feminine, nedorite de multe doamne, poate ascunde trăsături, dar nu poate ascunde caracterul.

Din 8520 de femei chestionate, un număr de 8520 (TOATE!) au spus că preferă bărboșii, motivând că sunt mai atrăgători și par mai de încredere. Nu mai e nimic de adăugat. Bărboșii arătoși sunt considerați soți mai buni, iar cei fără barbă mai crai, fără gânduri de relații serioase.

Așadar, dragi bărbați, dacă aveți vreun gând de însurătoare, lăsați-vă barba să crească!

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.