duminică, martie 26, 2023

„Mi-ai făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele şi boala”, scria fosta prietenă a lui Jim Carrey cu doi ani înainte să se sinucidă. Notiţa în care aceasta îl acuză pe cunoscutul actor de comedie de faptul că din cauza lui a contactat virusul herpetic şi că i-a ruinat viaţa a fost descoperită în iPad-ul Catrionei White şi a fost scrisă pe 8 aprilie 2013 şi nu se ştie dacă aceasta i-a fost trimisă vreodată lui Carrey.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox 26 martie 2023. Ce SĂRBĂTOARE mar...

 Catriona White, fosta prietenă a lui Jim Carrey s-a sinucis pe 28 septembrie 2015, cu mai puţin de două săptămâni înaintea aniversării a 30 de ani de viaţă. La acea vreme, cei doi se despărţiseră după ce Catriona i-ar fi spus lui Jim că a fost depistată pozitiv la testul pentru herpes. Acesta din urmă susţine că el nu a avut niciodată acest virus şi că ea l-a contactat înainte de relaţie, potrivit Daily Mail.

Notiţa Catrionei a fost descoperită de procurorii care lucrează la procesul intentat de familia femeii împotriva lui Carrey. Rudele Catrionei îl acuză pe actor că acesta i-a dat pastile care au făcut-o să se sinucidă, obţinându-le după ce s-a folosit de un nume fals şi spun că i-a transmis acesteia infecţii cu transmitere sexuală fără să o înştiinţeze că el le are.

Odată cu descoperirea noţiţei Catrionei, Jim Carrey a dezvăluit că i-ar fi dat Catrionei o sumă mare de bani în 2013, pentru a o potoli în privinţa acuzaţiilor privind infecţiile cu transmitere sexuală şi că ceea ce fac părinţii ei acum este doar o încercare de a obţine şi mai mulţi bani. Starul de la Hollywood a respins orice acuzaţie.

Te-ar mai interesa: Ce alimente declanșează sindromul intestinului iri...

Notiţa din iPad-ul Catrionei White, scrisă în 2013, descris cu lux de amănunte relaţia tumultoasă pe care cei doi au avut-o, spunând direct cum a simţit tânăra că a tratat-o actorul.

„Ai făcut lucruri bune pentru mine, dar relaţia cu tine m-a distrus ca persoana, Jim. Am crezut că îl voi avea pe Jekyll şi l-am primit, în schimb, pe Hyde (n.r. referire la nuvela „Jekyll and Hyde”, care vorbeşte despre un om cu dublă personalitate) (…) Nu te-ai gândit la stigmatul cu care trebuie să trăiesc pentru tot restul vieţii, nu mi-ai cerut scuze şi nu te-ai întrebat măcar o dată dacă există ceva bun sau rău pe care îl poţi face pentru mine”, a scris tânăra.

Te-ar mai interesa: Studiu: Valorile ridicate ale colesterolului nu am...

„M-ai infectat cu virusul herpetic şi cu HPV şi vreau să-mi ceri iertare dacă îţi pasă. Vreau să înţelegi că, oricât de neînsemnat pare acest lucru pentru tine, el ruinează viaţa unei femei. Vreau să ai grijă atunci când ieşi cu alte fete şi să acorzi atenţie asupra a ceea ce le face corpul tău altor oameni”, a continuat Catriona.

Aceasta a vorbit şi despre faptul că înainte să-l cunoască pe Jim, simţea că primeşte respect şi că era fericită.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 27 Martie- 2 Aprilie. Mihai Voropchi...

„Înainte să te cunosc, poate că nu aveam multe lucruri, dar aveam respect, eram o persoană fericită. Iubeam viaţa, aveam încredere şi mă simţeam bine în pielea mea şi eram mândră de deciziile pe care le luam. Te-am întâlnit şi mi-ai făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele, abuzul mental şi boala”, a scris tânăra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private