Sari la conținut

Fost ministru al Sănătății, atac la premier: „Lasă medicii din România fără bani de salarii. De ce nu-ți pasă de ei, Florin Cîțu?”

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Fost ministru al Sănătății, atac la premier: „Lasă medicii din România fără bani de salarii. De ce nu-ți pasă de ei, Florin Cîțu?”

Miercuri, 17 noiembrie, Cseke Atilla, ministrul interimar al Sănătăţii, a declarat că 74.000 de salariaţi din sistemul medical – medici şi asistenţi din UPU, personal din DSP-uri, din serviciile de Ambulanţă, rezidenţi – nu au asigurat în acest moment salariul pe care ar trebui să-l primească în 15 decembrie.

Cseke Attila a atras atenția că în următoarele 10-12 zile ar trebui găsite soluţii juridice, în lipsa unei rectificări bugetare.

„Această coaliţie care s-a anunţat de câteva zile bune trebuie să-şi definitiveze programul de guvernare, acordul politic şi trebuie să găsească persoana premierului. Până la urmă toate celelalte sunt pe un făgaş normal, la care îi vedem finalul, dar persoana premierului a iscat această discuţie”, a declarat Cseke Attila, potrivit Digi 24.

Fost ministru al Sănătății, atac la premier: „Lasă medicii din România fără bani de salarii”

Ulterior acestei declarații, fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, l-a învinuit pe Florin Cîțu că „bate record după record” și că lasă medicii fără bani.

„Florin Cîțu bate record după record și lasă medicii din România fără bani de salarii.

În vara acestui an lăsa personalul din centrele de vaccinare neplătit cu lunile. Promitea că la rectificare vor fi bani.

Acum, ministrul interimar Cseke Attila trage si el semnalul de alarmă. Și spune clar că fără o nouă rectificare nu se vor plăti salariile a zeci de mii de medici în decembrie.

Iar Florin Cîțu se joacă de-a “rotativa” cu PSD.

Medicii sunt eroii acestui război cu un virus perfid. Ei ne tratează, ei salvează vieți.

De ce nu-ți pasă de ei, Florin Cîțu?”, este întrebarea retorică adresată de Ioana Mihăilă lui Florin Cîțu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel