duminică, iunie 4, 2023

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu rupe tăcerea. Larisa și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri șocante despre relația bolnăvicioasă pe care a avut-o cu gimnastul.

Larisa Drăgulescu a trăit un adevărat coșmar. Prezentă în cadrul podcastului În Oglindă, femeia a povestit că a fost bătută de fostul gimnast și abuzată emoțional de familia acestuia.

Pentru cei care nu știu, Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de trei ani. Din relația lor au rezultat și doi copii, Richard și Beatrice.

Te-ar mai interesa: „Cele mai nesănătoase produse” pe care ar fi bine ...

Căsnicia celor doi a luat sfârșit, însă Laria a rămas cu sechele din cauza actelor de violență la care a fost supusă și mărturisește că a avut momente în care a simțit că viața ei nu mai are sens.

“Am vrut să mă sinucid. Mi-a dat cu pumnii și cu picioarele”

,,Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid, să știi. Devenisem ca o pacoste pentru toată familia mea.”, a dezvăluit fosta soție a gimnastului.

În plus, Larisa a povestit, vizibil emoționată, cum soacra ei a blestemat-o în timp ce era însărcinată, iar micuța Beatrice s-a născut surdă.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Soacra ei ei îi blestema copilul nenăscut

,,Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. ,,Dacă tu faci copilul acesta să dea Dumnezeu să fie surd”. Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă doi ani, am aflat că nu aude.”, a mărturisit Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a făcut dezvăluiri și despre perioada în care a fost pusă în fața alegerii de a face un avort, potrivit Click.ro.

,,Eu credeam că nu mă iubește și că mă va părăsi imediat ce voi face întreruperea de sarcină”, a mai dezvăluit Larisa Drăgulescu la podcastul ,,În Oglindă”.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private