Sari la conținut

Cum arată fosta soție a lui Radu Vâlcan! Tereza este de o frumusețe ieșită din comun

Cum arată fosta soție a lui Radu Vâlcan! Adela Popescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu cine este Tereza, prima soție a prezentatorului TV.

Putini stiu ca inainte sa o cunoasca pe Adela Popescu, Radu Valcan a fost casatorit cu o alta femeie, insa a divortat.

In urma cu ceva timp, celebrul prezentator al emisiunii ‘Insula Iubirii’ a oferit dezvaluiri nestiute despre viata sa si a povestit de ce s-a despartit de fosta sa sotie.

In 2003, actorul avea sa se casatoreasca cu Tereza, o superba femeie de afaceri, insa mariajul lor a durat doar patru ani, informeaza B1.

De ce s-au despărțit Radu Vâlcan și Tereza

Prezentatorul TV a dezvaluit ce anume l-a determinat sa se casatoreasca: ”Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool”.

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Acasă TV, în anul 2010 și, de atunci, sunt de nedespărțit. Rare sunt, însă, momentele în care se afișează împreună și în care acceptă să vorbească despre relația lor.

Cu ceva timp în urmă, Adela Popescu s-a deschis si a oferit marturisiri neasteptate despre inceputurile relatiei cu actualul sau partener de viata.

“Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost:

„DAR OARE NU SUNT DOAR O NOUĂ CUCERIRE PE LISTA LUI? DUPĂ, GATA, ÎȘI VEDE DE DRUM MAI DEPARTE”.

Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm.

DEZVALUIRI DESPRE CASNICIA CU RADU VALCAN:”ȘTIE CE VREA DE LA VIAȚĂ”

Pornind de la o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie minunată. Reamintim că cei doi au devenit părinți pentru a treia oară în vara anului trecut.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.